Snimak mladoženje s venčanja zapanjio ljude: „Treba da bude srećan što ga mlada nije odmah ostavila“

Vesti 03.10.2024 20:30 0

Jedan mladoženja je na neobičan način ušao na venčanje, a taj snimak se brzinom svetlosti raširio internetom.

venčanje

Shutterstock

Društvenim mrežama kruži viralni video s jednog venčanja. Video je postao hit bukvalno preko noći, zbog mladoženje koji je odlučio da uđe na svoju svadbu u velikom stilu.

Na venčanje ušao kao na sahranu

Na vratima sale za venčanje su se pojavili prijatelji mladoženje u odelima koji su na ramenima nosili kovčeg koji je neverovatno ličio na one za sahrane! Oni su ga uz muziku i specifičan hod nosili na ramenima, a mladoženja je u ritmu njihao nogama koje su virile iz kovčega, pa se zatim podigao, a na sebi je imao slamnati šešir i prsluk. 

 

 

Ne zna se kako je reagovala mlada

Prisutni gosti su tapšali i bodrili ga, ali nije poznato kako je na njegov potez reagovala mlada. Snimak ovog mladoženje je imao više od 3 miliona pregleda za kratko vreme, a našlo se ispod njega mnogo šaljivih komentara. "Može da bude srećan ako ga mlada nije zauvek vratila u tu kutiju nakon ovakvog ulaska", napisao je jedan korisnik X mreže na kojoj je objavljen ovaj snimak. Drugi se nadovezao: "Razumem ga. Deo vas definitivno umre kada se oženite."

Bonus video:

 

@najzena.rs Svekrva napravila spisak obaveza za snaju! Ljudi se krste od šoka #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading