Neprepoznatljive, a negiraju plastične operacije: Transformacija sestara Kardašijan-Džener tokom godina

Slobodanka Ćorić Vesti 31.07.2023 17:35 0

Pogledajte kako se Kim, Kloi i ostatak familije transformišu tokom vremena, "Čudi me da te baka uopšte prepoznaje", samo su neki od komentara

Kardašijan-Džener

Shutterstock

Kloi Kardašijan (39) nedavno je objavila seriju fotografija sa bakom Meri, nekim novim, nekim starijim, na kojima se još jednom vidi njena neverovatna transformacija. Fotografije mlade Kloi jedva da liče na Kloi, a isto je i sa ostalim sestrama iz 'klana' Kardašijan-Džener.

Mnogi pratioci komentarisali su fotografije koje je Kloi postavila rekavši da je i ranije bila lepa i da nikada nije trebalo da ide pod nož.


KLOI KARDAŠIJAN 2007, 2010, 2015. I 2022.
Kardašijan-Džener

Shutterstock

 

- Zašto si se toliko operisala, bila si tako lepa ranije - napisali su neki, a jedan pratilac se našalio: "Čudi me da te baka uopšte prepoznaje", samo su neki od komentara.

Inače, Kajli je priznala da je operisala nos i da je uzimala injekcije koje su slične botoksu. Osim toga, pretpostavlja se da ima filere na usnama i da je prošla tretmane za mršavljenje.

Kim Kardašijan je takođe negirala da je dobila plastičnu operaciju uprkos dugogodišnjim glasinama da je imala implantate zadnjice, podizanje lica i operacije nosa.


KIM KARDAŠIJAN 2006, 2010, 2016. I 2022.

Kardašijan-Džener

Shutterstock

 

 

„Nikada nisam radila nos“, rekla je Kim za People u februaru 2019.

„Svi su mislili da jesam, a ja sam rekla: ’Sačekaj da imam decu‘, jer se pojavljuju tvoje prave osobine“, napisala je kasnije na Tviteru.

Kendal Džener je, sa svoje strane, navela fanove da se pitaju da li je obavila posao na svojim usnama nakon što je fotografija snimljena sa sestrom Kajli podeljena na internetu. Nakon što je manekenka dobila reakciju na svoj novi izgled, njena mlađa sestra je stala u njenu odbranu.


KAJLI DŽENER 2010, 2013, 2016. I 2022.
Kardašijan-Džener

Shutterstock

 

 

„Momci, Kendal mi je dozvolila da joj danas prekrijem usne olovkom i svi misle da je dobila injekcije za usne“, rekla je Kajli 2017. „Žao mi je, Kendal.“ U to vreme, Kendal je brzo odbacila spekulacije.


KOURTNI KARDASHIAN 2007, 2010, 2016. I 2022.
Kardašijan-Džener

Shutterstock

 

 

„Morali smo da požurimo, pa sam pustila Kaj da mi uradi lice. Nikada ne nosim olovku za usne ili ruž za usne osim ako nije povremeno očigledno crveno. Ostavila sam svu šminku jer smo bili toliko žurili i izašla sam i uradila svoje“, objasnila je ona na svom blogu.

„Volela sam svoju šminku. Nikad to ne kažem, ali sam se osećala tako lepo.” Nastavila je: „Odjednom su se pojavile naše fotografije sa naslovima poput: 'O.M.G Kendal je uradila usne i dobila potpunu rekonstrukciju lica - pogledajte joj jagodice, pogledajte njen nos!' Pomislila sam, ovo je ludo. ”


KENDAL DŽENER 2007, 2011, 2017. I 2022.

Kardašijan-Džener

Shutterstock

 

Uprkos glasinama, Kendal je uverila fanove da nije imala nikakvu vrstu estetske operacije. Ali, šta je sa ostatkom porodice? 

Komentari (0)
Loading