Njihov izgled će vas RASPAMETITI: Ana Brnabić sa PARTNERKOM posle dužeg vremena u javnosti, zbog jednog DETALJA svi pričaju o Milici

Vesti 29.06.2022 09:43 1

Obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije prisustvovale su i Ana Brnabić i Milica Đurđić.

Njihov izgled će vas RASPAMETITI: Ana Brnabić sa PARTNERKOM posle dužeg vremena u javnosti, zbog jednog DETALJA svi pričaju o Milici

E-stock

Premijerka i njena emotivna partnerka na događaj od nacionalnog značaja pojavile su se ruku pod ruku. Bile su vrlo lepo raspoložene i savršeno usklađenih stajlinga, što je odmah svima zapalo za oko.

Doktorka je za svečanu priliku ponela belu haljinu sa mint detaljem, koja prati liniju tela sa šlicem sa strane. U ruci je imala mini torbicu, a mint detalji na njenoj odevnoj kobinaciji slagali su se sa premijerkinim odelom. 

Premijerka Ana Brnabić sa ovu svečanu priliku odabrala je indigo odelo koje je ukombinovala sa klasičnom belom košuljom, koji je komad za sva vremena i tankim braon kaišem. 

Predsednica vlade i njena supruga nisu se dugo u javnosti pojavljivale zajedno, zato su sada privukle veliku pažnju, što zvanica, što medija.

Čitave večeri Ana Brnabić i Milica Đurđić bile su fokusirane jedna na drugu, vidno bliske i privržene. Po mišljenju mnogih uzor su kako se porodica gradi i čuva, te ne čudi što je njihov odnos konstantna tema javnosti.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
tupoo
29.06.2022 12:10

bas su slatki znala je premijerka odabrati