Nije znao gde se nalazi: Susret sa bivšom ga je potpuno uništio, saznao je gorku istinu

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 15:07 0

Osećao se izdano i prevareno, jako ga je pogodilo saznanje da je bio žrtva manipulacije i laži tokom veze

Par

Shutterstock

Kada se radi o međuljudskim odnosima, poverenje igra ključnu ulogu u stabilnosti veze, a jedan neimenovani muškarac je nedavno doživeo šokantno otkriće o svojoj bivšoj devojci koje ga je ostavilo u neverici, piše The Mirror.

Ovaj muškarac je pet godina nakon raskida slučajno na pijaci sreo svoju bivšu devojku Ejmi, a tokom njihovog razgovora mu je otkrila da je u šestom mesecu trudnoće, što ga je ostavilo šokiranim.

Razlog njegove zbunjenosti bio je taj što je Ejmi tokom njihove veze tvrdila da je neplodna i da nije zainteresovana za usvajanje, što je bio glavni razlog raskida.

Testirala ga je

Ispostavilo se da je njegova bivša lagala o tome da ne može da ima decu kako bi 'testirala' svog partnera.

Imala je želju da sazna da li bi je muškarac voleo dovoljno da odustane od svoje želje za detetom pre nego uđu u brak.

Nakon ovakvog saznanja ovaj muškarac se osećao izdano i prevareno i jako ga je pogodila spoznaja da je bio žrtva manipulacije i laži tokom cele njihove veze, a njen 'test' je doveo do razaranja njihove ljubavi i poverenja.

Laži i manipulacija mogu da izazovu ozbiljne posledice i trajno naruše odnos između partnera. Iz ovog slučaja možemo da naučimo da je iskrenost temelj zdravog odnosa, a poverenje je ključno za uspešnu vezu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading