Dečko sa Zvezdare pozvao je na večeru: Kad je videla šta radi počela je da urla i pozvala policiju

Vesti 08.06.2023 17:53 0

Naslov za ovu vest bi trebalo da glasi "bizarno, odvratno i šokantno" i da bude pravi opis priče koja sledi

tviter

printscreen/Tviter

 

Vest koja se proširila Tviterom tiče se mlade devojke iz Srbije koja se našla u bizarnoj situaciji sa dečkom sa Tindera u čiji stan je došla na večeru. Naizgled običan poziv na večeru pretvorio se u pravi horor. Ali bukvalno. Bez trunke senzacionalizma.

Shvatila je da ne može da pusti vodu, pa je zamolila dečka da touradi. Dočekao ju je prizor koji je izazvao jezu - njen potencijalni partner je jeo fekalije.

tviter

printscreen/Tviter

 
 
 

Neizmerni užas i neverica su obuzeli devojku, koja je vrišteći istrčala iz stana i odmah pozvala policiju. Međutim, iznenađujuće odgovor koji je dobila nije bio onakav kakav je očekivala. Policija joj je saopštila da nije prva koja je pozvala da prijavi tog čoveka sa Zvezdare i da on zapravo ima pravo da se bavi takvim delatnostima jer, navodno, ne ugrožava nikoga.

Ova vest izaziva lavinu pitanja i rasprava o granicama i slobodi izbora. Iako se čini da su granice ljudskog ponašanja jasno definisane, ovakav slučaj izaziva zabrinutost i podstiče razmišljanje o tome šta je zapravo dozvoljeno u društvu.

Da li je moguće da se pojedinci slobodno bave aktivnostima koje zravorazumski ljudi smatraju odvratnim i neprihvatljivim? Postoji li granica između slobode izbora i narušavanja javnog morala? 

 

 

Ovaj incident, iako možda izmišljen, otvara raspravu o pitanjima koja zahtevaju ozbiljno razmišljanje i analizu. U svetlu ovakvih situacija, potrebno je da društvo razmotri svoje vrednosti i norme, kako bi se zaštitila sloboda pojedinca, ali istovremeno održao i nivo civilizovanosti i javnog morala.

Dok čekamo dalji razvoj ove priče i sledeću devojku sa Tvitera koja će da nasedne na njegovu priču, treba se zapitati da li je društvo spremno suočiti se sa takvim izazovima i doneti odluke koje će održati ravnotežu između slobode i odgovornosti.

Komentari (0)
Loading