Pitbul joj odrgizao pola LICA: Imala je SEDAM operacije gornje usne, a ona se sada ne stidi svog izgleda (FOTO/VIDEO)

Vesti 20.02.2023 19:30 0

Bruklin Kuri je američka skejtborderka, model i pevačica

Pitbul joj odrgizao pola LICA: Imala je SEDAM operacije gornje usne, a ona se sada ne stidi svog izgleda (FOTO/VIDEO)

Printscreen/Instagram

U onlajn svetu nju povezuju sa činjenicom da je izgubila gornju usnu i deo nosa nakon što ju je napao pas u novembru 2020. Sada devojka bez problema snima svoju svakodnevnicu.

Nakon napada pitbula na njeno lice, Bruklin je podvrgnuta nizu operacija da joj lice vrati izgled pre nesreće. Influenserka se hvalila efektima operacije na mreži.

Ova 23-godišnjakinja nije prestajala da prikazuje svoju facu na internetu nakon nesreće. Kao manekenka i influenserka, na internetu je bez duže pauze delila fotografije.

Bruklin je imala sedam rekonstruktivnih operacija. Nedavno je svojim dala do znanja da se duboko nada da je sve to iza nje.

Poznata Amerikanka, nakon što je izgubila gornju usnu i deo nosa, želela je da se vrati u izgled pre napada psa. Iako se nije stidela svog nesavršenog imidža, ​​učinila je sve da zaboravi na nesreću.

Tokom zahvata kojima se podvrgla Bruklin, lekari su joj rekonstruisali gornju usnu. Proces zarastanja nakon vaše poslednje operacije može potrajati do šest nedelja. Pored toga, 23-godišnjakinja je odmah nakon zahvata izgubila osećaj u gornjoj usni, a očekuje se da je neće osećati četiri meseca.

 

Dodala je da ju je promena izgleda nakon napada pitbula naterala da drugačije vidi svoj izgled i naučila da "lepota nema definiciju". Sada je žena podelila fotografije neposredno posle poslednje operacije.

Komentari (0)
Loading