Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"

Vesti 30.05.2023 09:17 0

Odjednom joj je poslao Eksel dokument u kojem je pisalo da duguje njemu i njegovoj mami 3,23 dolara novca za doručak

Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"

Printscreen/TikTok

Devojka na TikToku podelila je kako joj je njen škrti bivši dečko poslao račun posle vikenda u kući njegovih roditelja. Medi, poznata na internetu kao @maddiblithe, u videu je ispričala kako je na čudan način otkrila kakav je zapravo njen partner sa novcem, što joj se nikako nije dopalo, piše The Sun.

- U redu, počinjem video seriju pod nazivom "Muškarci su čudni sa novcem" jer, o moj Bože, imam toliko priča. Počnimo sa mojim bivšim dečkom. Bili smo u vezi tri godine i za to vreme sam jednom srela njegovu porodicu. Živeli su u drugom gradu, pa ih je bilo teško češće viđati. Tako da smo nedavno putovali drugi put da ih vidimo i naravno, pošto sam ja dobar gost, donela sam malu korpu sa poklonima, malo vina, nekoliko lepih sapuna i sveća, jer sam htela da ostanem kod njegove mame neko vreme. nekoliko dana, objasnila je. Rekla je i da je bilo sve u redu i da su uglavnom gledali svoja posla, a jednom su odlučili da večeraju u restoranu, pa su to platili jer je malo skupo i hteli su da počaste njegovu mamu.

- Tada je sve bilo dobro. Međutim, kada smo se vratili kući sa puta, nekoliko dana kasnije dobila sam e-mail od svog dečka u kojoj je bio Eksel dokument. U njemu su bili svi naši zajednički putni troškovi, što je bilo u redu jer smo tako inače radili. Međutim, primetila sam da je u dokumentu bio jedan red koji me je malo zbunio, pisalo je samo „Doručak za 3,23 dolara“ (oko 6,11 evra). Pitala sam ga šta je to, a on me je ozbiljno pogledao i rekao da je to za bananu i parče tosta koje sam dobila kod njegove mame. Pitala sam ga da li se šali, a on je rekao da sam to pojela i da sam njemu i njegovoj mami dužna novac - ispričala je ona.

 

 


Tvrdi da mu je na kraju platila, iako nije mogla da veruje da je on to od nje zapravo tražio. Mdin video je privukao veliku pažnju na Tiktoku, sakupivši više od 870.000 pregleda. U komentarima su njeni pratioci podelili svoje reakcije na ponašanje njenog dečka.

 

 

 

- Kako to da niste na licu mesta raskinuli s njim? – napisao je jedan korisnik. - Nikada više ne bih mogla da spavam sa tim čovekom - dodala je druga. Jedna osoba se našalila da je za taj novac mogla da dobije mnogo bolji doručak, na šta je Medi odgovorila da ga je pitala kako je to izračunao, a on je samo rekao da je „izgledalo pošteno“.

Komentari (0)
Loading