Beba preminula u mukama: Majka ostavila devojčicu od par meseci samu kod kuće i otišla na odmor

Vesti 02.07.2023 18:00 0

Tragedija u američkoj državi Ohajo

Beba preminula u mukama: Majka ostavila devojčicu od par meseci samu kod kuće i otišla na odmor

Shutterstock

U jednoj od kuća pronađena je mrtva devojčica. Okolnosti smrti 16-mesečnog deteta su šokantne. Uhapšena je detetova majka.

Policija iz Klivlenda, Ohajo, u petak, 16. juna, pozvana je na intervenciju jedne od kuća u Zapadnoj 97. ulici.Ušli su unutra, sa suzama u očima. U krevetiću je ležalo mlohavo telo male devojčice. Ovo je bila 16-mesečna Džejlin Kandelario.

Spasioci koji su stigli na lice mesta nisu mogli da joj pomognu. Proglasili su ga mrtvim.

Na telu deteta nije bilo povreda. Majka bebe priznala je policiji da je bebu ostavila samu 10 dana i otišla na odmor, putujući u Mičigen i Portoriko. Dete je umrlo u mukama. Nije bilo šta da se jede i da se pije.

Sve ukazuje da je dete umrlo od žeđi i nedostatka hrane. Preminulo je u agoniji.

Kristel Kandelario, 31, devojčicina majka, uhapšena je i optužena za ubistvo.

Kada se vratila sa odmora, navodno je zatekla ćerku "izuzetno dehidriranu". Utvrđeno je da je Džejlinov krevetić bio ispunjen prljavim ćebadima, sav natopljen urinom.

Službe hitne pomoći su konstatovale da je devojčica mrtva na licu mesta i rekla da "nisu primećeni znaci traume", navodi se u saopštenju Policijske uprave Klivlenda.

Majka je ranije tražila pomoć. Sada je samo otišla i ostavila bebu

Novinari En-Bi-Sija u Klivlendu stigli su do komšija žene optužene za ubistvo. Kažu da ih je ranije pitala da čuvaju dete i „ne razumeju zašto ovoga puta nije zatražila pomoć“.

 

Komentari (0)
Loading