Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio

Vesti 29.06.2023 08:50 0

Jednog dana u januaru 2021. Izabel Glastonberi se vratila u stan koji je delila sa suprugom i bila je užasnuta kada je otkrila da većina nameštaja nedostaje

Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio

Shutterstock

Posle nekoliko trenutka primetila je da su nestale i Majklove stvari. Odlučila je da proveri račun. A onda joj je provalila da je čovek sa kojim je provela nekoliko godina i udala se za njega nestao.

Australijanka Izabel Glastonberi, koja živi u Sidneju, ispričala je za Dejli mejl kako ju je napustio muž, koji je nestao bez reči - kao duh.

Izabel Glastonberi otišla je u Sidnej nakon veridbe sa Majklom. Imali su venčanje iz bajke. mOva 31-godišnjakinja je upoznala Amerikanca Majkla 2015. tokom njenog boravka u Dalasu u Teksasu. Bio je zgodan i šarmantan, a Izabel se brzo zaljubila. Godinu dana kasnije već su bili vereni, a 2018. odlučili su da se presele u ženinu domovinu i tamo se venčaju.

Venčanje je bilo fantastično - kako je to Izabel rekla. Njeni roditelji su platili raskošnu zabavu i ostale troškove venčanja. Račun je bio 50.000 dolara. australijskih dolara.

Vratila se kući i otkrila da su stvari njenog muža nestale

Dali su im i 10.000. dolara da započnu zajednički život u Sidneju i pokrili troškove podnošenja zahteva za vizu za Majkla. U januaru 2021. imigraciona služba je donela pozitivnu odluku - čovek bi mogao da ostane u Australiji. Par je odlučio da proslavi večerom i pićem u gradu.

Kada se Izabel vratila kući sledećeg dana, zatekla je stan skoro prazan. Većina stvari je nestala. „ Osećala sam se kao da se davim “, rekla je. Nekoliko trenutaka kasnije, otkrila je da ne može da se prijavi na njihov zajednički imigracioni nalog, njene kartice su obrisane, a Majkl je blokirao njen broj telefona. Nestao je iz njenog života kao duh bez reči objašnjenja. Štaviše, prekinuo je i kontakt sa prijateljem koji je bio svedok na njihovom venčanju, pa čak i sa njihovom porodicom.

Zanemarila je mnoge uznemirujuće signale

Ponovo ga je videla tek u februaru. Tokom kratkog sastanka, rekao joj je da "mora biti samac". Godinu dana kasnije, sud je doneo odluku o njihovom razvodu, a ubrzo je Izabel saznala da se Majkl ponovo oženio i postao otac. I ona je sebi izgradila život - ima novog partnera i dete.

Ova 31-godišnjakinja veruje da Majkl nije želeo da bude sa njom, ali je želeo da ostane u Australiji. Iz kukavičluka je pre odlučio da pobegne nego da priča . Vremenom je takođe shvatila da je poricala mnoge uznemirujuće signale. Poslednjih meseci njihove veze bio je distanciran i često je nestajao noću. Sada upozorava druge žene da ne budu slepe kao ona. „Nikad zapravo ne znaš pored koga spavaš“, rekla je Izabel.

Komentari (0)
Loading