"Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA

K.Ć. Vesti 11.08.2022 19:00 0

Godina 2020. je bila prekretnica za mnoge od nas, ali za Stefani - samohranu mamu koja deli svoj svakodnevni život na TikToku - svakako jeste

"Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA

Printscreen/TikTok

Za godinu dana žena je rodila troje dece. 

Stefani, poznata na TikToku kao @stphmchhan, objašnjava da su joj sva deca rođena 2020. Početkom godine rodila je prvu ćerku (januar 2020), a 11 meseci kasnije - rodila je bliznakinje (decembar 2020.). Devojčica i bliznakinje imaju različite očeve.

„Još se smejem pri pomisli da sam to uradila. Da li mi je bilo teško? Rekla bih da je prvih četiri ili pet meseci bilo najteže“, kaže ona u jednom od videa. „Sada bliznakinje imaju godinu dana, a starija sestra skoro 2 godine i to je izazov. Svaki dan je nova zagonetka“ – priznaje žena .

Stefani jasno stavlja do znanja da je bavljenje decom iscrpljujuće, ali bez obzira na to, ona „ne može da zamisli svoj život drugačije“:

„Poštujem sve majke zbog truda koji ulažu u podizanje dece, jer majčinstvo nije lako, ali je vredno žrtve“ – kaže on.

Žena ne krije da često sluša krajnje neprijatne komentare o svojoj porodičnoj situaciji: „Mogla si da držiš noge skupljene“, „Vau, ne gubiš vreme“, „Telo ti je verovatno masakrirano“ – navodi ona. samo neke od njih. Stefani naglašava da umesto da troši energiju na ljude koji je mrze, radije troši na brigu o ćerkama.

"Njihovi očevi nisu bili dobri ljudi. Ne želim da one ispaštaju zbog mog izbora", napominje ona, sugerišući i da su njeni bivši partneri bili počinioci nasilja i da je veliki izazov u njen život, pored bavljenja devojčicama, bavljenje i traumom i borbom za svoje zdravlje .

„Možda provodim Dan zaljubljenih sama, ali bar ne moram više nikoga da molim da prestane da me vara“, kaže u jednom od videa. Kako naglašava, pokušava da se aktivno bori protiv stereotipa da kao samohrana majka troje dece treba da bude „usamljena, bezvredna i depresivna”. „Moj život postaje samo bolji“, kaže ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading