Tanja je zatekla MRTVU ćerku (16) u krevetu: Bila je POTPUNO zdrava, lekari za ovo imaju samo JEDNO objašnjenje

Vesti 02.07.2022 12:23 0

Majka je ujutru pronašla svoju 16-godišnju ćerku mrtvu u krevetu. Lekari smatraju da je njeno srce jednostavno prestalo da kuca u snu.

Tanja je zatekla MRTVU ćerku (16) u krevetu: Bila je POTPUNO zdrava, lekari za ovo imaju samo JEDNO objašnjenje

Shutterstock

Naizgled savršeno zdrava tinejdžerka iz Velike Britanije umrla je iznenada u snu u svojoj porodičnoj kući u Dagenhamu nakon što joj je srce "jednostavno stalo", navodi se u istrazi, prenosi Mi London.

Ejmi Ford-Juri, 16, njena majka je poslednji put videla uveče 22. novembra 2021, kada je izgledala sasvim dobro, ali je sledećeg jutra pronađena beživotna u svojoj spavaćoj sobi.

Uprkos dugoj obdukciji koja je uključivala niz testova, uzrok smrti nije utvrđen, a zabeležena je samo "iznenadna smrt odrasle osobe".

Moglo je biti uzrokovano nepravilnim otkucajima srca. Sudu je 17. juna rečeno da se ova vrsta aritmije javlja "jednostavno iz vedra neba", bez ikakvih znakova i simptoma.

Pre smrti, Ejmi nije imala nikakve ozbiljne medicinske procedure, osim što joj je 2019. godine dijagnostikovana astma i gorušica 2013. godine kada je bila dete.

Noć pre nego što je preminula, dala je svojoj majci Tanji "nikakav razlog" da veruje da joj nije dobro.

– Tek sledećeg jutra, kada je bilo tipično zauzeto u domaćinstvu gde su se svi spremali da izađu, Tanja je tragično otkrila da njena ćerka ne daje znake života u krevetu. Čini mi se da je Tanja uradila sve što je mogla, hitna pomoć je brzo pozvana i odmah je stigla, ali nažalost nisu mogli mnogo da urade. Uprkos svim njihovim naporima, Ejmi nije bilo moguće reanimirati i proglašena je mrtvom – rekao je vršilac dužnosti starijeg mrtvozornika dr Grem Irvin.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading