Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: ćerka
Shutterstock
GDE ODOŠE PARE?
Ćerka (13) mi je spržila kreditnu karticu! Potrošila je 60.000 evra na ovo, ostala sam bez dinara, šlog me strefio!
05.06.2026. 14:18
|
0
Antonio Ahel/ATAImages
Zavrzlama
Gde je i šta radi čovek sa kojim Mina Kostić ima ćerku? Promenio karijeru, više nije pevač
01.06.2026. 09:06
|
0
Jordan Strauss/Invision/AP
Nasleđe
Gvinet Paltrou svi znate, a da li znate čime se bavi njena ćerka? Glumica je sigurno sada najponosnija
19.05.2026. 20:30
|
0
Profimedia
IVER&KLADA
Zovu je mini Žizel, bukvalno je preslikana majka! Ćerka slavne manekenke je lepotica, sličnost je nadrealna!
18.05.2026. 13:04
|
0
FOTO: FREEPIK
ŠTA VI KAŽETE?
Ko nas je kleo, nije dangubio! Ćerki i zetu smo kupili kuću, a oni san izbrisali iz života, unuke nismo videli mesecima
18.05.2026. 11:06
|
0
Shutterstock
NAŠ PSIHOLOG UPOZORAVA
Rečenica koju majke iz Srbije često govore ćerkama, može da napravi trajnu štetu! Posledice traju godinama!
12.05.2026. 12:53
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Da li je vama ovo normalno?
Evo šta Dejvid Bekam radi ćerki kad misli da ga niko ne gleda! Da li je ovo vama normalno?
08.05.2026. 19:47
|
0
Prolepšala se!
Zvali je "ružnim pačetom" porodice Tramp: Bila je u Srbiji, rodila sina Aleksandra, a ovako danas izgleda!
29.04.2026. 14:03
|
0
EPA/MIKE NELSON
Wow!
Otac i majka prelepi, a ona ih nadmašila, a da vidite samo kako glumi: Ćerka Anđeline Džoli Breda Pita nestvarna lepotica, ista majka
08.04.2026. 13:47
|
0
Shutterstock
BRUTALNO!
Ćerka mi je spržila kreditnu karticu! Potrošila je 60.000 evra na ovo, ostala sam bez dinara, umalo infarkt da me strefi
07.04.2026. 15:24
|
0
Jedina ćerka kralja popa
Lice joj je krio maskom kad je bila beba: Evo šta se danas dešava sa jedinom ćerkom Majkla Džeksona
03.04.2026. 18:56
|
0
Photo Press Service / Bestimage / Profimedia
Emotivna je
Plakala je kao kiša, ćerki je pričala o svom životu: Kajli Džener se slomila ispred Stormi, evo šta ju je najviše pogodilo
02.04.2026. 17:03
|
0
Krenula maminim i sestrinim stopama
Mlađa ćerka Monike Beluči prvi put u žiži javnosti: Tek puni 16 godina, a zbog ovoga se danima priča o njoj
24.03.2026. 19:55
|
0
Jako podseća na oca
Otišao prerano, ali živi u njoj: Svi kažu da ćerka neodoljivo liči na pokojnog glumca
19.03.2026. 08:50
|
0
Brutalan potez!
Otpisala oca bez trunke kajanja: Najstarija ćerka slavnog para slomila pevača jednim potezom!
18.03.2026. 10:14
|
0
Shutterstock | Shutterstock
DA LI JE PRETERALA?
Došla sam po ćerku u vrtić i nisam mogla da je prepoznam: Kako su vaspitačice mogle to da joj urade?
04.03.2026. 10:42
|
0
"Nepo beba"
Ćerki Nikol Kidman lepe jezive etikete! Jednu stvar ljudi ne mogu da joj oproste
03.03.2026. 20:52
|
0
Preslikana majka!
Znate li čija je ovo ćerka? Mama i tata su joj čuveni glumci, a njoj frajeri jedu iz ruke!
27.02.2026. 14:43
|
0
Foto: Printscreen | Instagram/_p0odle_
JEZIVO
Ubacili su me u crni džip, a ja sam vrištala! Ćerka poznatog pevača o tome kako je otac pokušao da je "leči"
25.02.2026. 10:54
|
0
Samohrana majka
Roditelji bogati, ona gleda sniženja i radi četiri posla da preživi: Ćerka slavnog glumca sama izdržava dete
18.02.2026. 11:25
|
0
1
2
...
Najnovije
Najčitanije
17min
"Mislila sam da mi je tata Bog, a majka đavo i da moram da je ubijem": Manekenka iznela jezive detalje svojih najcrnjih dana
46min
Blistav dom za 1 minut: Domaćice se kunu u ovo pravilo, nema više muke
1H
Najpoznatiji čaj Vase Pelagića: Rešava i glavobolju i nesanicu, a najbolji je za varenje!
1H
Bezobraznik jedan: Muzičar otkrio šta sluša u spavaćoj sobi, jedna grupa ne dolazi u obzir
1H
,,Ružne sandale" kidaju: Žene ne mogu da ih se nagledaju, ovaj model osvaja na prvi pogled
1D
Skida kamenac momentalno, a kada je jednom ovako sredite posle je samo održavate: Kako očistiti WC šolju, nemojte zaboraviti i vodokotlić
1D
Ko ne sme da jede trešnje? Ako se lečite od ovih bolesti - zaobiđite ih na pijaci
1D
Prženice bez jaja svi obožavaju: Gotove su za 5 minuta, a ukus im je savršen!
1D
Beda im kuca na vrata: 3 znaka horoskopa čeka finansijski haos do kraja 2026.
1D
Evo kako da naterate petunije da buknu u šareni vodopad: Potrebna vam je samo jedna kora iz kuhinje
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Teška ispovest
"Mislila sam da mi je tata Bog, a majka đavo i da moram da je ubijem": Manekenka iznela jezive detalje svojih najcrnjih dana
17:30
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
Lako!
Blistav dom za 1 minut: Domaćice se kunu u ovo pravilo, nema više muke
17:01
|
0
Shutterstock
PROBAJTE
Najpoznatiji čaj Vase Pelagića: Rešava i glavobolju i nesanicu, a najbolji je za varenje!
16:41
|
0
Foto: Profimedia | Sadou Faye / Avalon / Profimedia
Nestašno
Bezobraznik jedan: Muzičar otkrio šta sluša u spavaćoj sobi, jedna grupa ne dolazi u obzir
16:20
|
0
Foto: Profimedia | AAF / Camerapress / Profimedia
Trend
,,Ružne sandale" kidaju: Žene ne mogu da ih se nagledaju, ovaj model osvaja na prvi pogled
16:13
|
0
Shutterstock
ZANIMLJIVO
Naše bake su slepo verovale u ovo! Evo kako treba da jedete da biste imale lepog muža
16:02
|
0
Vidi sve
Ćerka (13) mi je spržila kreditnu karticu! Potrošila je 60.000 evra na ovo, ostala sam bez dinara, šlog me strefio!