14:24 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana majka
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
14:38 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
13:17 Porodica Ponižavali su me ceo život, sada su me se setili: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
13:46 Porodica "Sram te bilo, ti ne treba da imaš decu": Proglasili su je najgorom majkom na svetu zato što je od ćerke tražila jednu stvar
13:37 Porodica Ćerki sam kupila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna i ne zove me, gde sam pogrešila?
20:05 Ispovesti Naša ćerka (12) živi sama u stanu i postoji dobar razlog za to: Većina roditelja ovo ne može da shvati, šta vi mislite o ovome?
15:07 Poznati Ćerka Monike Beluči je NESTVARNO LEPA: Deva ima 16 godina, a o ovoj fotografiji bruji ceo svet!
20:28 Porodica Najemotivniji snimak koji ćete danas videti: Mladoženja se pred oltarom "rasuo u komade" , a razlog će vas potpuno oboriti s nogu!
13:07 Poznati Utučen grlio voljenu osobu ispred kuće: Međutim, Ben Aflek njih nije očekivao, otkud FBI?
13:21 Ispovesti Imam 34 godine i blokirala sam broj telefona rođene majke: Svi me osuđuju, a evo zašto sam to uradila
22:05 Poznati Kako policija nije reagovala na ovakvo ponašanje? Još jedan dokaz da se Bjanki smučio Kanje, a on ne prestaje da je "teroriše"
21:41 Porodica Kako prepoznati toksičnog prijatelja? Ovih 9 jasnih signala ukazuju na to da vas uništava psihički i fizički, a da toga niste ni svesni
21:12 Poznati Gledaj majku, biraj ćerku: Njena mama je bila opasna zavodnica, upoređivali je sa barbikom, pa ni ne čudi od koga je nasledila vanserijsku lepotu
20:42 Zdravlje Saznajte koji vitamin vam fali: Ako na telu primetite ove promene, vreme je da menjate nešto
20:13 Poznati Ispred nosa ga varala sa 10 godina starijim kolegom? Ljubavni život poznate glumice prevazišao čak i latino sapunicu
19:44 Porodica Psihološkinja brutalno iskrena: Činite im samo medveđu uslugu kad ih terate da "počiste sve" sa tanjira, a evo zašto je to čak i opasno!