18:56 Ispovesti Sinu hoće da prepiše stan, a ćerku da ostavi na ulici: Zbog porodičnog nasledstva ponaša se kao da drugo dete ne postoji
10:49 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata joj je glumac koga obožava cela Srbija, a ona je živela sa majkom koja je godinama zlostavljala
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
14:05 Poznati Ćerka Mister Bina ne želi ni da čuje za njega: Glumca je potpuno otpisala, odrekla se prezimena, ne može da mu oprosti veliku izdaju
14:24 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana majka
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
14:38 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
13:17 Porodica Ponižavali su me ceo život, sada su me se setili: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
13:46 Porodica "Sram te bilo, ti ne treba da imaš decu": Proglasili su je najgorom majkom na svetu zato što je od ćerke tražila jednu stvar
13:37 Porodica Ćerki sam kupila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna i ne zove me, gde sam pogrešila?
20:05 Ispovesti Naša ćerka (12) živi sama u stanu i postoji dobar razlog za to: Većina roditelja ovo ne može da shvati, šta vi mislite o ovome?
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi
14:50 Poznati "Mali, znaš li ti ko sam ja?" Zaustavio Džej Lo na ulici i pitao je čime se bavi, pevačica nije znala šta ju je snašlo!
14:27 Dom i saveti Da li su kuvana jaja sa zelenom opnom otrovna? Evo da li smete da ih jedete ukoliko prime ovakvu boju
14:04 Poznati Niko ne sme da mu kaže ,,ne": Džastin Biber totalno potonuo, život mu se raspada, a ljude oko njega najviše brine ovo
13:43 Horoskop Desilo se prvi put posle 400 godina: Vekovno poravnanje Saturna i Neptuna u Ovnu menja sve – evo šta vas čeka