15:32 Ispovesti Ćerki (17) dajem 5.000 dinara svake nedelje, a sinu (14) ništa: Kada čujete razlog, možda me nećete osuđivati i govoriti da sam loša majka
15:02 Ispovesti Imala sam 5 godina kada me majka ostavila u prodavnici i nestala: Još uvek pamtim jezive reči koje je tada izgovorila
12:59 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata je čuveni glumac koga Srbija obožava, a ona je otkrila istinu o svom životu koja je sve šokirala
16:31 Porodica "Tata, daj stan – ti si svoje proživeo!": Rečenica koja je slomila Jovicu, ćerka nije imala milosti
12:23 Ispovesti Otac joj je ostavio 7 mliona evra: Ipak, postoji samo jedan uslov koji mora da ispuni, a ona kaže da to ne može da uradi
18:56 Ispovesti Sinu hoće da prepiše stan, a ćerku da ostavi na ulici: Zbog porodičnog nasledstva ponaša se kao da drugo dete ne postoji
10:49 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata joj je glumac koga obožava cela Srbija, a ona je živela sa majkom koja je godinama zlostavljala
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
14:05 Poznati Ćerka Mister Bina ne želi ni da čuje za njega: Glumca je potpuno otpisala, odrekla se prezimena, ne može da mu oprosti veliku izdaju
14:24 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je preslikana majka
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
14:38 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
21:44 Lepota i Moda Zateže kožu skoro kao botoks! Viktorija je probala ovu masku za lice, tvrdi da je ublažila bore za 40 dinara!
21:18 Ispovesti Kumovi otkrili koliko para stavljaju u koverat: „Koju cifru da dam mladencima kad zarađuju 5 puta više od mene?!“
20:51 Porodica Sutra je petak 13. koji se smatra baksuznim: Nemojte ovo nikako da radite, jer donosi nesreću!
20:26 Zdravlje Ovo produžava život 12 godina! Naučnici otkrili naviku koja vraća biološki sat unazad!