20:40 Poznati "Nisi ništa posebno, nemaš harizmu kao tvoja majka": Ćerka Kejt Mos na meti zlih komentara, a ona im ovako zapušila usta
20:20 Poznati Ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman je prava misterija: Živi povučenim životom, a sad je isplivala njena fotka
17:02 Poznati Lepa Ivana je ćerka Svetislava Pešića: Evo čime se bavi i kako je Ani Ivanović promenila život
14:39 Porodica Dečko im je ubio ćerku jedinicu: Elizabeta i njen muž su uradili nešto NEZAMISLIVO skoro svim roditeljima na svetu
20:25 Poznati "Moj najveći uspeh je što sam postala majka": Pevačica Kristina Agilera objavila dirljivu sliku sa ćerkom
18:05 Poznati Ćerka Riz Viterspun je mamin klon: Ljudi ne mogu da veruju koliko liće, svi se pitaju ko je mama, a ko ćerka?
11:59 Zdravlje Dobro pogledajte svoju MAJKU i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled vaših najrođenijih određuje vaše ZDRAVLJE
10:46 Poznati "Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je da joj budem dobar primer”: Zejn Malik posle šest godina progovorio o očinstvu
11:22 Poznati Jelena Bačić Alimpić je danas najponosnija majka: Njena ćerka je unela radost u njihov dom, čestitke se samo nižu
09:52 Poznati Ćerka Mile Jovović izrasla je u pravu lepoticu: Krasi naslovnice, osvaja glumački svet, mnogi kažu da je mamina kopija
11:50 Porodica Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ćerku kriju od očiju javnosti: Vaspitavaju je tradicionalno, a ovo su njihove metode
21:51 Lepota i Moda U salonima ovo će biti najpopularniji manikir: Ove jeseni na velika vrata se vraćaju kratki nokti
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
20:20 Lepota i Moda Megan Markl najčešće nosi ovu frizuru: Razlog za to je jednostavan, žene će je baš zato obožavati
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama