14:00 Zdravlje Majka (33) četvoro dece misteriozno umrla na Božić: Porodica očajnički traži odgovore, "žalila se na mučninu, otišla da legne i nije se probudila"
19:04 Zdravlje Mlada majka normalno zaspala i više se nije probudila: Mesecima imala ove simptome, ali niko nije obraćao pažnju
08:49 Zdravlje Sumnja se da je sin Mirka Kodića iznenada u 30-oj umro zbog ovog: Smrt u snu najtešnje je povezana sa tri organa, ove simptome ne treba ignorisati
21:30 Dom i saveti Lekar objasnio zašto ljudi umiru u snu: Legnu u krevet i ne probude se nikad više, a ovo su najčešći uzroci
12:23 Ispovesti Tanja je zatekla MRTVU ćerku (16) u krevetu: Bila je POTPUNO zdrava, lekari za ovo imaju samo JEDNO objašnjenje
22:40 Zdravlje Zbog čega ljudi UMIRU u SNU: Pulmolog upozorio koja grupa je u NAJVEĆEM riziku i od čega zavisi
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 16. maj: Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku
18:28 Zdravlje Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine: Doktor savetuje da što češće budu u tanjiru
18:03 Poznati Kakvo telo Salma (58) ima! Šokirala sve kad se skinula u minijaturni bikini i pokazala fantastičnu figuru
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
17:12 Zdravlje Prvi simptom raka creva: Uzimate ga zdravo za gotovo, a može biti signal smrtonosne bolesti