08:30 Poznati Dženifer Lopez pokazala svoju majku: Niko ne veruje da je na pragu devete decenije, žena izgleda kao bomba
21:26 Poznati Pliva u milionima, a rođenoj majci ne da ni belog dinara: Ne može da joj oprosti ono što mu je rekla dok je bio mali
10:53 Poznati Viđamo je u retkim prilikama i neverovatno podseća na jednu poznatu političarku: Ovo je mama Nine Badrić, svi komentarišu kako jako liče
11:08 Porodica Moj sin ne želi da posti, ne ide u crkvu, a o krštenju ćerke neće ni da čuje: Odbacio je sve čemu sam ga učila, šta da radim?
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
19:38 Ispovesti "Ne može baba da nosi haljinu za devojke od 20 godina": Htela je da bude doterana za svoj rođendan, pa umesto čestitke dobila salvu uvreda
11:36 Porodica "Izbacila sam oba sina iz kuće i to sudskim putem": Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da živi sa decom
15:30 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
12:51 Poznati Evo od koga je Malanija Tramp nasledila lepotu: Preslikana je majka, samo jedna stvar je drugačija — boja očiju
15:27 Ispovesti "Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Tanja (68) podelila svoju muku zbog odnosa sa sinovima i ćerkom
10:38 Porodica Lekari nikada nisu videli nešto slično: Mama je rodila trojke, ali se jedna beba potpuno razlikovala od ostalih
19:05 Poznati Ma dokle više idu morbitnosti ovih dvoje, sada upetljali i majku: Kanje Vest želi da bude intiman sa svojom svekrvom, sve priznao Bjanki Sensori
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši