11:47 Porodica Upoznao sam roditelje svoje devojke i noge su mi se odsekle od straha: Posle onoga što sam video, moram da je ostavim
09:55 Porodica Ostavila troje dece u snegu, da bi mogla da se preuda: Nakon par godina sina srela ispred prodavnice
19:48 Porodica 4 osobine koje dete nasleđuje isključivo od majke: Ovde očevi geni nemaju šta da traže
10:10 Poznati Zatekla ga vest u najtežoj situaciji: Smrt u porodici Breda Pita, a on morao da se pravi da se ništa ne dešava
10:51 Ispovesti Imam 34 godine i blokirala sam broj telefona rođene majke: Svi me osuđuju, a evo zašto sam to uradila
14:42 Porodica Zabranio je majci da viđa rođenu unuku: Kada budete čuli šta je razlog, možda ćete i razumeti njegovu odluku
16:17 Ispovesti Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
17:15 Ispovesti Natalija ne želi biti majka i to je njena konačna odluka: "Nemam osećaj da moram da budem roditelj kako bih živela srećno":
14:55 Porodica Da li je vama ovo okej? Majka odlučila da kazni sinove zbog lošeg ponašanja, pa ih naterala da urade nešto ekstremno
15:32 Ispovesti Ćerki (17) dajem 5.000 dinara svake nedelje, a sinu (14) ništa: Kada čujete razlog, možda me nećete osuđivati i govoriti da sam loša majka
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
15:02 Ispovesti Imala sam 5 godina kada me majka ostavila u prodavnici i nestala: Još uvek pamtim jezive reči koje je tada izgovorila
21:57 Dom i saveti Zbog ove voćke spavaćete kao beba: Uspavljuje brže od tablete, a san će biti bez prekida!
21:28 Lepota i Moda Otmene žene ova 4 modna komada nikada ne bi nosile: Smatrate ih luksuznima, ali zbog njih izgledate neukusno i jeftino
20:58 Lepota i Moda Venecija skoro nije videla ovakvu haljinu: Emili Blant u kristalima od glave do pete - održala modni čas iz glamura
20:28 Horoskop Samo 1 znak je večni gubitnik u horoskopu: Magnet je za nesreću, ništa mu ne ide od ruke, život mu je maćeha!
20:00 Dom i saveti Titov ajvar u 2 boje: Jedan sastojak se nikada ne dodaje da ne prokisne u špajzu, a ukus je bogovski
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 3. septembar: Lav je u ulozi vođe, Rak razmišlja srcem, Škorpiji je intuicija jaka