20:27 Ispovesti Sopstvena porodica ili život sa majkom? Ne može da odluči na koju će stranu, živi u porodičnoj kući, evo zašto nema hrabrosti da je napusti
14:38 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
13:17 Porodica Ponižavali su me ceo život, sada su me se setili: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
13:58 Ispovesti "Izbacila sam oba sina iz kuće i to sudskim putem": Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da deli krov sa decom
13:37 Porodica Ćerki sam kupila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna i ne zove me, gde sam pogrešila?
13:21 Ispovesti Imam 34 godine i blokirala sam broj telefona rođene majke: Svi me osuđuju, a evo zašto sam to uradila
12:47 Ispovesti Moja majka se udala za svekra, u isto vreme smo bile trudne: Život ispunjen bolom, gubicima i neverovatnom snagom, ljudi zaneme kad čuju Eminu priču
17:33 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
08:30 Poznati Dženifer Lopez pokazala svoju majku: Niko ne veruje da je na pragu devete decenije, žena izgleda kao bomba
21:26 Poznati Pliva u milionima, a rođenoj majci ne da ni belog dinara: Ne može da joj oprosti ono što mu je rekla dok je bio mali
17:29 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
10:53 Poznati Viđamo je u retkim prilikama i neverovatno podseća na jednu poznatu političarku: Ovo je mama Nine Badrić, svi komentarišu kako jako liče
17:27 Horoskop Tačno pred Uskrs im dolazi najbolji period u ovoj godini: 19. aprila samo jedan horoskopski znak ulazi u period sreće, sve će im krenuti u životu
17:00 Horoskop Nedeljni novčani horoskop: Venera kreće direktno, a ova 3 znaka dobijaju novac, priznanja i velike šanse – od 7. aprila sve kreće
16:28 Zdravlje Sušite veš napolju, a imate alergiju? Evo kako da uklonite polen sa odeće i sprečite tegobe
16:05 Porodica "Smišljaju da me proglase ludom": Vera tvrdi da je snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
15:18 Poznati Poznata glumica pokazala svoju kuhinju: Izgleda kao iz bajke, a jedan detalj oduzima dah!