13:44 Porodica Tražio je biološku majku 20 godina, a bila mu je ispred nosa: Poruka na Fejsbuku bila je presudna, sudbina ih je ovako spojila
11:39 Porodica Ispovest Aleksandre Trivunić iz Srpca: "Druge majke su brojale zubiće, a ja termine pregleda i napade epilepsije"
15:09 Ispovesti Ima 27 godina, devetoro dece i iza sebe 4 braka: "Kad me pitaju kad ću prestati da rađam - moj odgovor ih odmah saseče!"
19:50 Ispovesti Nisam otišla majci na sahranu: Kada budete čuli šta mi je uradila, možda ćete prestati da me osuđujete!
21:10 Ispovesti Svekrva je bez trunke stida uradila ovo svojoj unuci: "Očajna sam, samo što sam se porodila, sačekao me ovaj horor!"
14:07 Porodica Tražio je biološku majku 20 godina, a bila mu je ispred nosa: Poruka na Fejsu sve je promenila, sudbina ih je ovako spojila
10:00 Ispovesti Zbog ove vaspitačice odmah sam otišla u policiju! Snimak sa kamera iz vrtića me šokirao, evo šta je uradila mom sinu
09:34 Ispovesti Jasminu iz Kragujevca majka je uvila u kesu i dala u dom: Posle 35 godina su se našle, a njena rečenica će vam slomiti srce
09:27 Porodica Oca svi dobro znate, ali i mama joj je bila vrhunska sportistkinja: Ko je i kako izgleda majka Angeline Topić?
18:59 Ispovesti "Ovaj čovek je uljez u životu moje majke, niko ne može zauzeti mesto mog oca": Miloš sasuo mami Goci sve u lice i to sve zbog njenog dečka
11:47 Porodica Upoznao sam roditelje svoje devojke i noge su mi se odsekle od straha: Posle onoga što sam video, moram da je ostavim
09:55 Porodica Ostavila troje dece u snegu, da bi mogla da se preuda: Nakon par godina sina srela ispred prodavnice
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?