20:23 Zdravlje Problemi sa zubom doveli do fatalnih posledica u Sarajevu: Doktor Marković upozorio na potencijalno opasne simptome
17:10 Ispovesti Godinama sam se plašila da će mi muž umreti, a onda se desilo: Ja sam kriva, mračan strah koji sam čuvala u tajnosti se ispunio
20:46 Poznati Madona zavijena u crno, ne može da dođe sebi: Smrt u porodici joj teško pada, kraljica popa neutešna
15:10 Poznati Bila je najlepša glumica na svetu: Muža je volela više od života, on je varao na svakom koraku, a ni danas se ne zna da li je on ubio
19:05 Ispovesti Tvrdi da je osetila kako napušta telo, lebdela je 2 metra iznad njega: Sa 6 godina Julija doživela blizak susret sa smrću, bila je neverovatna tišina
18:08 Poznati U bolničkoj postelji imala je samo jednu želju, nije joj se ispunila: Tragična smrt sestre Maraje Keri cepa dušu
12:32 Zdravlje Evo šta se događa sa našim mislima dok umiremo: Naučnici došli do empirijskih dokaza koji su sad sve otkrili
08:34 Ispovesti Neki ljudi doslovno mogu da nanjuše smrt: Najnovije studije došle do šokantnih otkrića, a evo o kakvom fenomenu je reč
10:01 Poznati Tragedija koja je uznemirila javnost, popila tablete čiji trag nije pronađen u orgamizmu? Smrt Merilin Monro i dalje misterija, u sve umešan i Kenedi?
09:14 Poznati Pre sedam dana su planirali porodicu, a sada ih je zadesila tragedija: Iznenadna smrt poznatog glumca potresla je sve — suprug neutešan
17:43 Poznati Sobarica ga pronašla nagog i umotanog u kanape: Tragična smrt holivudskog glumca i dalje misterija
22:17 Dom i saveti Šta urade 3 kašike šećera kada ih dodate u veš mašinu? Iznenadićete se kada vidite šta će biti sa vašom odećom
21:52 Poznati Starija ista majka, a mlađa preslikana tata: Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović izrasle u prave lepotice, jedna krenula stopama svojih roditelja
21:27 Dom i saveti Najlakši je za održavanje, uspeva i leti i zimi, cveta i kada je minus: Zovu ga Božićni kaktus, raste kao iz vode kada uradite ove 4 stvari
21:02 Ispovesti Prijatelj njenog muža bio joj je stalno trn u oku, ali je godinama ćutala: Ana je konačno sve otkrila i sada je opseda samo jedna misao
20:37 Dom i saveti Na slavskoj trpezi obavezno moraju biti 4 stvari, ne sme se praznovati bez ovoga? Domaćice podsetile na ova pravoslavna obeležja
20:12 Lepota i Moda Ovo je najbolja senka za oči za žene preko 50 godina: Momentalno vraća svežinu licu, otvara pogled i daje mladoliki izgled