Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: smrt
Foto: Shutterstock | Shutterstock/chavaya
Tuga
Cela Kolumbija plače, ovo se ne dešava: Poginuo slavni pevač, evo šta se desilo
11.01.2026. 21:27
|
0
TUGA
Od čega je umrla Viktorija, ćerka poznatog glumca? Gosti hotela mislili da je pijana, a sada je otkrivena strašna istina
02.01.2026. 09:47
|
0
Shutterstock
Najveća žaljenja na samrti: Medicinska sestra otkrila otkrila šta svi žele da su učinili drugačije
19.12.2025. 16:52
|
0
Pred smrt odlučio da ostavi ovo: Mladi pevač (34) već priprema svoju sahranu, pomalo bizarno?
21.09.2025. 18:59
|
0
Svađala se sa Bogom, da bi je vratio u život: Dva puta je izbegla smrt, malo je falilo da njeni blizanci ostanu bez majke
18.09.2025. 17:15
|
0
Skandali je prate od detinjstva, a sad je srušila internet: Lažirala svoju smrt, pa zaradila milion, za tri sata
07.08.2025. 18:42
|
0
U Srbiji 20 osoba dnevno oboli od ovog smrtonosnog karcinoma: Dr Spasoje upozorava, čim ovo primetite trčite kod lekara
03.08.2025. 17:59
|
0
Šok u kraljevskoj porodici: Pronađena mrtva rođaka princa Vilijama, imala je samo 20 godina
22.07.2025. 14:45
|
0
Šok! Umrla Mardž Simpson: Ljudi u neverici, evo šta joj se desilo
26.06.2025. 12:46
|
0
Shutterstock
Sve se desilo u restoranu, a njene poslednje reči cepaju srce: Pojela je ovu namirnicu koja ju je odvela u smrt
23.12.2024. 21:05
|
0
Printscreen/X
Sela na stene, a onda su je odneli talasi, kamara sve zabeležila: Poznata glumica (24) nastradala, poslednju poruku poslala upravo sa tog mesta
02.12.2024. 20:10
|
0
Shutterstock
Bizarno je, ali znamo da vas zanima: Evo šta se dešava sa tamponima nakon smrti, ovo je da vam se želudac okrene
20.11.2024. 18:28
|
0
Profimedia
"Dao mu je preko 10.000 tableta u roku od 8 meseci": Polubrat Elvisa Prislija smatra da je ovaj čovek odgovoran za smrt kralja roka
20.11.2024. 15:05
|
0
Najnovije
Najčitanije
6min
Kajli Džener opet napravila haos: Pokazala šta radi s licem zbog lepote, ljudi je masovno ismevaju!
30min
„Ponaša se prema meni kao prema smeću“: Mislila da je svekrva problem, a onda je shvatila ko joj zaista zagorčava život
51min
Čizme za veštice osvajaju Srbiju: Prva dama Njujorka ih pretvorila u planetarni hit, evo zašto ih svi žele
1H
Žene ovo ne mogu da podnesu: Ovakvu odeću bi odmah izbacile iz muškog ormara!
1H
Puca vam glava i sve ide naopako? Meteorolog otkriva zašto je danas mnogima loše
28D
Božićni kaktus donosi radost u kuću: Raskošno će cvetati ako ga zalijete ovim napitkom
28D
Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
29D
Da vas ne bije maler u 2026. godini: Okitite jelku na ovaj datum, doneće vam novac i porodičnu sreću
28D
Uz 1 trik meso se topi u ustima i nikad nije žilavo: Kuvar nam je otkrio tajnu savršenog gulaša
27D
Ma kakva jaja i slanina: Ljudi koji žive preko 100 godina jedu ovo svako jutro i nikada nisu bolesni
Vidi sve
DOM I SAVETI
Shutterstock/AS photo family
Trik zlata vredan
I najjači minus kada ih zadesi, oni imaju rešenje: Kako se oblače Skandinavci kada temperatura ide do -30, ovi trikovi će svima pomoći
17:39
|
0
Foto: Shutterstock
rešeno!
Ne bacajte ućebani džemper! Ovi trikovi skidaju grudvice za 5 minuta!
11:25
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
OPASNOST NA ULICAMA
Ne držite ruke u džepovima! Evo kako se pravilno hoda po ledu
12:55
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/Alexandra Bobir
rešeno!
Istopila sam led sa staze za tren! Ne treba so, sipala sam malo jeftinog sredstva koje svi imamo u kući
14:09
|
0
Najnovije
Printscreen | TikTok
nega
Kajli Džener opet napravila haos: Pokazala šta radi s licem zbog lepote, ljudi je masovno ismevaju!
15:29
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
PAKAO POD ISTIM KROVOM
„Ponaša se prema meni kao prema smeću“: Mislila da je svekrva problem, a onda je shvatila ko joj zaista zagorčava život
15:05
|
0
PROFI
MAGIČNO ZAVODLJIVE
Čizme za veštice osvajaju Srbiju: Prva dama Njujorka ih pretvorila u planetarni hit, evo zašto ih svi žele
14:44
|
0
moda
Žene ovo ne mogu da podnesu: Ovakvu odeću bi odmah izbacile iz muškog ormara!
14:24
|
0
VREME LOMI ORGANIZAM
Puca vam glava i sve ide naopako? Meteorolog otkriva zašto je danas mnogima loše
14:00
|
0
NE IGNORIŠITE SIMPTOME
Svake noći sam bila gola voda i mislila da je menopauza: Na rutinskom pregledu saznala sam strašnu dijagnozu, dani su mi odbrojani
13:36
|
0
Vidi sve
Cela Kolumbija plače, ovo se ne dešava: Poginuo slavni pevač, evo šta se desilo