Filip je na JEZIV način plašio ljude u GRADSKOM prevozu: Ovu ZMIJU je uvek nosio sa sobom, a sada ga je stigla zaslužena KAZNA!

Vesti 01.07.2022 10:59 0

Mladić po imenu Filip (22), inače student, proglašen je krivim jer je ljude plašio pitonom kojeg je vadio iz ranca

Filip je na JEZIV način plašio ljude u GRADSKOM prevozu: Ovu ZMIJU je uvek nosio sa sobom, a sada ga je stigla zaslužena KAZNA!

Printscreen/Youtube

Sudija ga je osudio za narušavanje javnog reda i mira na posebno drzak način, a moraće da plati novčanu kaznu u iznosu od 100 evra.

Filip je prošle godine uplašio građane na prostoru Marulićevog trga i parka Maksimir u Zagrebu, a 4. aprila 2021. na You tube kanalu objavio snimak u kojem je napisao da je to šala povodom 1. aprila i da je nije imao nikakve loše namere.

„Nadam se da ste se nasmejali“, rekao je na snimku, ali se ispostavilo da njegova ideja nije svima posebno smešna.

„Prethodno sam pitao sve učesnike na snimku, da li će glumiti na snimku i da ću izvaditi nešto iz torbe, ali zmiju im nisam pomenuo. Što se tiče snimanja u tramvaju, on je prekinut jer nije bilo reakcije ljudi na izvlačenje zmije“, branio se Filip na sudu. Njegov video je i dalje aktivan na na pomenutom kanalu.

Treba imati u vidu da strah od zmija nazivamo ofidiofobijom i da je to druga najčešća fobija u svetu, a studije pokazuju da od nje pati oko 10 odsto svetske populacije.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading