"UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM

Vesti 21.12.2021 09:00 0

U životu žene, venčanje sa njenim voljenim bi trebao da bude najlepši i najsrećniji dan, pun lepih emocija i prijatnih osećanja, ali to ovaj put nije bio slučaj. Ponekad posle veselja ili u toku, stvari mogu krenuti onako kako niste planirali. Ispovest anonimne mlade je osvanuo na društvenim mrežama, pa da vidimo kako je to bilo

"UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM

Shutterstock

Mlada je napisala svoje tužno iskustvo sa dana venčanja, rekavši:

- Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog venčanja, da mi neće biti dobro - napisala je mlada u svojoj ispovesti.

Uveče, kada su se gosti razišli i kada se sve završilo, mlada i mladoženja seli su da gledaju poklone i koverte koje su dobijali od rodbine i prijatelja.

- Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis moga dede.  Odmah sam odlučila da proverim koliko novca mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila zaprepastila sam se. U koverti je bilo samo 5 evra, ali onda sam videla da je u koverti i pismo. Izvadila sam ga i počela da čitam, a na prvoj rečenici su mi krenule suze na oči - otkriva detalje.

Deka joj je napisao kako je taj dan bio najponosniji čovek na svetu, jer je gledao njegovu mezimicu u beloj haljini, kako počinje da gradi svoju porodicu i da bude samostalna žena.

Pisalo je još:

- Ceo bih ti svet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu... Odvojio sam ovoliko.

- Iskreno, u prvom trenutku sam se razočarala, osećala poniženom. Nije zbog novca, već sam u tom trenutku osećala nepoštovanje, ali ove reči vrede mi više nego da mi je poklonio 1.000 evra - dodala je mlada.

Komentari (0)
Loading