12:35 Ispovesti O Anđelinoj svadbi danas priča cela Srbija: Svatovi su ostali u šoku kada su čuli šta je izgovorila rođenoj sestri
15:56 Porodica Najlepši ili najgori dan? Mladoženja je na svadbi pozvao osmoricu prijatelja da ustanu i rekao nešto što je šokiralo sve
19:42 Porodica Snimak ove svadbe je videlo 8,5 miliona ljudi: Mladoženja je šokirao goste, mlada u zemlju propala od blama!
14:10 Ispovesti “Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu": Potez mladoženje izazvao zgražavanje gostiju
15:17 Ispovesti "To snajka": Urnebesna scena sa srpske svadbe, mladoženja ostao frapiran kad je video mladu šta je potegla
09:00 Ispovesti Mladoženja je doslovno OSRAMOTIO mladu na dan venčanja: Nije mogla ni da sanja da će da ispriča njen peh s početka njihove veze
21:23 Ispovesti Ema se sa medenog meseca vratila srećna: "Onda sam čula muža kako se ruga mom izgledu"
10:36 Ispovesti ODVRATNO! Ovo mu zaista nije trebalo: Mladoženja obrukao i sebe i mladu, pričao UŽASE o budućoj ženi i to pred majkom
16:50 Porodica Šta OVDE nije u redu? Fotografija je zaludela INTERNET, ljudi se pitaju šta je mladi sa NOGAMA i nikome nije jasno!
08:39 Ispovesti Mladoženja održao GOVOR na venčanju, pa OSRAMOTIO mladu: "Sve smo vas LAGALI o tome kako smo se upoznali"
12:00 Ispovesti "Kume, da li je za ŽENU uzimaš ti ili ja?" Totalni HAOS na venčanju, MLADOŽENJA kumu okrenuo život NAOPAČKE
19:50 Ispovesti Preokret kakav se NE PAMTI: Pozvali su je da PEVA na venčanju, a mladenci su bili NJEN BIVŠI i žena sa kojom ju je VARAO
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje
15:26 Dom i saveti Smrdi vam iz frižidera? Evo kako da se rešite neprijatnih mirisa pomoću samo jedne stvari
14:58 Poznati Batler princeze Dajane otkrio strašnu istinu: Ovim potezom je Mohamed Fajed dao do znanja da mu nije bilo stalo do nje