09:28 Dom i saveti Slavski pokloni koje odmah treba baciti: Naše bake su verovale da izazivaju nesreću i porodične svađe!
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke
20:52 Porodica Za slavu nikako ne primajte ove poklone: Veruje se da mogu izazvati nesreću i porodične svađe!
13:45 Dom i saveti Pokloni koji donose probleme u život: Nikada ih ne darujte za Novu godinu ljudima koje volite, slute na nesreću
19:56 Porodica Bake kažu da se ovi pokloni za slavu ne primaju: Veruje se da prizivaju nesreću i bolest u kuću!
12:59 Porodica Ako dobijete ove poklone za slavu, bacite ih! Staro verovanje kaže da donose svađe i bolesti
08:16 Dom i saveti Obavijen velom misterije: Ovaj predmet nikada ne poklanjajte — veruje se da donosi nesreću
12:41 Dom i saveti Poklonu se u zube ne gleda: Majke su nas učile da primimo sve što dobijemo, ali to ne treba raditi u ovim slučajevima
13:43 Porodica Hoćete li biti ljute ako danas ostanete bez poklona? Evo šta kažu Beograđanke, odgovori su prilično tužni
16:00 Poznati Ovo je najskuplji poklon koji je Tito dobio: Šokiraćete se kad vidite šta je, a od cene ćete dobiti srčku!
11:17 Ispovesti Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice, evo šta sam napisala u njoj
12:11 Ispovesti Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice, evo šta sam napisala u njoj
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto