19:57 Ispovesti Kad sam saznala Markovu tajnu, nisam se dvoumila: Odmah sam otkazala svadbu, naša budućnost se srušila kao kula od karata
14:28 Ispovesti Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka je krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore
17:05 Ispovesti Venčanje kao iz bajke: Koštalo je 300.000 evra, sve pršti od luksuza, ljudi se danima čude tolikom raskošu!
17:53 Ispovesti Snežana je doživela traumu pred svadbu: „Svekrva mi je zabranila da obučem belu venčanicu“
19:37 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju, je l vama to normalno?
20:57 Poznati Za svadbu htela slavnog pevača, ali nije imala para da ga plati? Evo ko je trebao da peva na venčanju Dženifer Lopez
17:27 Porodica Mlada je od dede na svadbi dobila koverat: Ono što je bilo u njemu, rasplakalo je i unuku i celu Srbiju
10:58 Porodica Radmila je iz Nemačke došla u Kruševac na svadbu: Zbog poklona koji je donela bratanici, u zemlju je propala od sramote
17:01 Ispovesti Niko iz porodice ne priča sa mnom: Nisam htela budućoj snaji da pozajmim moju venčanicu, svi me optužuju da sam bratu upropastila svadbu
19:57 Ispovesti Pukle pantalone kao đevđir, sevnule gaće: Mladoženja skoro ostao go, gosti trčali da mu pomognu
10:36 Porodica Ako ne može lukom i strelom, moraće praćkom: Jeste li videli zanimljivije gađanje jabuke na srpskoj svadbi?
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
21:14 Zdravlje Simptomi povišenog šećera u krvi: Doktor ističe da ovi znakovi ljudima promaknu, obratite pažnju!
20:48 Zdravlje Doktor upozorava: Friteza na vruć vazduh može biti opasna za zdravlje ako je pogrešno koristite
20:22 Dom i saveti Povrće koje se samo gaji: Posadite ove biljke jednom, a bogate plodove ubirajte godinama!
19:56 Lepota i Moda Žene su oduševljene ovim trikom za volumen: Za nekoliko sekundi kosa postaje bujna, kao da vas je frizer isfenirao!
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 19. februar: Rak je pred velikim izazovom, Škorpiji se vraća stara ljubav, a jednom znaku stiže novac!
19:06 Porodica Mama pitala ćerku od 3 godine koliko je sati: Odgovor snalažljive devojčice nasmejao 4,5 miliona ljudi