18:36 Ispovesti "Taj brak neće dugo trajati": Ljudi šokirani zbog jednog detalja na pozivnici za svadbu, pričaju da je mlada baš bezobrazna
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
15:29 Poznati Od cifre za organizaciju svadbe svima se vrti u glavi! Džef Bezos i Loren Sančez objavili datum venčanja posle 2 godine veridbe!
11:05 Porodica Ova 3 signala pokazuju da će brak propasti: Fotograf za svadbe otkrio po čemu zna već na venčanju da će se par razvesti
15:55 Ispovesti "Šta to radiš kume"? Skandal na svadbi u Čačku: Mladoženja zamolio goste da uzmu nazad poklone koje su doneli i da idu kući
11:32 Ispovesti Mladoženja šokirao mladu komentarom: Bio je toliko okrutan da je ona odmah otkazala venčanje, evo šta je rekao
14:34 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju i svi se pitaju da li je to normalno
19:55 Ispovesti Kum šokirao goste na svadbi: Držao zdravicu i najstrašnije ocrnio mladu, ovo niko ne bi poželeo!
13:47 Porodica Jeziva fotografija sa svadbe: Mlada ga hrani tortom, a mladoženja je brutalno zlostavlja pred svatovima
19:57 Ispovesti Kad sam saznala Markovu tajnu, nisam se dvoumila: Odmah sam otkazala svadbu, naša budućnost se srušila kao kula od karata
14:28 Ispovesti Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka je krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore
17:05 Ispovesti Venčanje kao iz bajke: Koštalo je 300.000 evra, sve pršti od luksuza, ljudi se danima čude tolikom raskošu!
17:27 Horoskop Tačno pred Uskrs im dolazi najbolji period u ovoj godini: 19. aprila samo jedan horoskopski znak ulazi u period sreće, sve će im krenuti u životu
17:00 Horoskop Nedeljni novčani horoskop: Venera kreće direktno, a ova 3 znaka dobijaju novac, priznanja i velike šanse – od 7. aprila sve kreće
16:28 Zdravlje Sušite veš napolju, a imate alergiju? Evo kako da uklonite polen sa odeće i sprečite tegobe
16:05 Porodica "Smišljaju da me proglase ludom": Vera tvrdi da je snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
15:18 Poznati Poznata glumica pokazala svoju kuhinju: Izgleda kao iz bajke, a jedan detalj oduzima dah!