Dnevni horoskop za subotu 3. jun: Blizancima sve ide od ruke, a Jarac je pod pritiskom porodice

Vesti 02.06.2023 21:38 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

shutterstock

shutterstock

Ovan 

Situacija u krugu porodice je stabilna zbog faktora sreća. To zapravo govori o tome koliko sebe dajete i koliko dobre energije dolazi jer ste dobro raspoloženi i mislite dobro ljudima oko sebe. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Vaša ljubavna situacija je veoma dobra jer ima dobru osnovu. Voljena osoba ima mnogo toga da vam prenese posebno kada su u pitanju ljubavni razgovori u vezi vaših nedavnih planova. Bićete veoma dobro raspoloženi. 

Blizanci

U ovom trenutku poslovna situacija zavisi od vas i kako ćete se vi postaviti u odredjenim poslovnim situacijama. Nije sve onako kako izgleda a vi ste majstor da sve stvari preokrenete u svoju korist samo ako se dovoljno potrudite. 

Rak 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. To se posebno odnosi na poslu i poslovni  saradnici su veoma raspoloženi za saradnju tokom jula i avgusta.

Lav 

Mars u Lavu vam daje mogućnost da poslovno napredujete preko osobe u znaku Vodolije. To je nešto što ste odavno čekali i što bi trebalo da bude jako dobra odluka. Porodični odnosi su veoma stabilni zbog vašeg angažovanja. 

Devica 

U narednom periodu bićete veoma zadovoljni svojim emocijama jer će partner konačno razumeti kako sw osećate. To je za vas veoma novo i bićete potpuno rasterećeni u vezi svega toga. Čuvajte se prehlade. 

Vaga 

Danas je idealan period da se posvetite odmoru i sebi. Nikako nemojte se brinuti o drugima ili šta će biti sa njima. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Jarca u vezi posla. 

Škorpija

Subota je dan za odmaranje i opuštanje. Iako vi retko kada se opuštate ovo je savršen period za to. Nemojte se iznenaditi ako vam se dešava da vam se drugi zahvaljuju narednih nekoliko dana. To je uticaj Venere. 

Strelac

Vaša ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u skladu sa sobom. To ne odgovara uvek drugoj strani posebno kada su u pitanju planovi u vezi zajedničke budućnosti. 

Jarac 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno kada je reč o partneru. Svako treba da bude u savršenom redu sa sobom.

Vodolija 

Početak dana je pod uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je veliki prijatelj. To će biti jako zanimljiv razgovor koji vas može itekako opustiti i vratiti u prošlost. Problemi sa spavanjem. 

Ribe

Do kraja dana povoljne informacije u vezi posla i poslovnih aktivnosti koje ćete preduzeti za naredni period. Od vas zavisi kako ćete provesti dan i koliko ćete odmarati. Čuvajte svoju energiju za sebe i svoje. 

Komentari (0)
Loading