Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 5. decembar: Strelčevi, početak dana će vam biti HAOTIČAN, Device, čuvajte se LAŽINIH prijatelja

Vesti 04.12.2022 19:30 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 5. decembar: Strelčevi, početak dana će vam biti HAOTIČAN, Device, čuvajte se LAŽINIH prijatelja

Shutterstock

Ovan 

Savrsen dan da uspete poslovno i to čak u dva navrata. To je za vas veoma dobar podstrek da nastavite sto bolje i posvećenije poslu. Osoba u znaku Lava vam daje mogućnost da poslovno napredujete. 

Bik 

Savršeno se snalazite u ulozi partnera ali ipak partner vam zamera sto se ponašate kao " dete " i trazite previse. Naučite da odrastete i budete zreli bez mnogo ljutnje. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima u vezi poslovne saradnje. Niste nikome dužni da otkrivate svoje emocije posebno kada su u pitanju površni odnosi sa ljudima kojima ste okruženi. 

Rak 

Merkur aktivira vaše polje poslovne saradnje i aktivnosti i previše ste napeti jer ništa ne ide onako kako ste planirali. Ljubav vam je velika podrška i imaćete veoma važan dogovor sa partnerom. 

Lav 

Danas cete biti suočeni sa sobom i svojim unutrašnjim izgaranjem. Nemojte dozvoliti da vas drugi uznemiravaju posebno kada je u pitanju posao. Ljubavna priča ide veoma usporeno. 

Devica 

Tokom ovog dana bićete optereceni sobom i svojim prijateljima. Jedna osoba u znaku Vage se predstavlja kao prijatelj ali ustvari iza toga se krije neki interes. Čuvajte se lažnih prijatelja i mogućnosti ogovaranja. 

Vaga 

Danas je Mesec u veoma nezgodnom aspektu sa vašim Suncem i stvara vam osećaj napetosti i nervoze u vezi svih aspekata života. Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem posebno kada su u pitanju disajni organi. 

Škorpija 

Vasa tvrdoglavost je veoma izražena posebno kada su u pitanju odnosi unutar kuće. U znaku Jarca vam predstavlja ozbiljnu pretnju kada su u pitanju poslovne ambicije i saradnja sa inostranstvom. 

Strelac 

Početak dana je veoma razdražljiv zbog sukoba mišljenja na poslovnoj strani. Bićete veoma negativno nastrojeni prema svima koji se suprotstavljaju vašem načinu razmišljanja. Do kraja dana strpite se i budite mudri. 

Jarac

Ovo je veoma specifičan dan jer ćete biti pod jakim utiskom osobe sa kojom se dugo niste čuli. Vratiće vam se slike prošlosti posebno kada su u pitanju emocije u ljubavnom smislu. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Situacija u kući je veoma napeta zbog vaše potrebe da uvek kažete sve u lice. Probajte da se kontrolišete i da ne izazivate osećaj negativnih emocija oko vas. Problemi sa kičmom. 

Ribe 

Vaša emotivna situacija je veoma razdražljiva i to vas sprečava da donosite kvalitetne odluke kada su u pitanju poslovni odnosi. Osoba u znaku Ovna je veoma napeta zbog vaše komunikacije. 

Komentari (0)
Loading