Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 13. oktobar: Rakovi, čuvajte se POVREDA, a Vage, pripazite se na poslu

Vesti 12.10.2022 20:00 0

Proverite šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 13. oktobar: Rakovi, čuvajte se POVREDA, a Vage, pripazite se na poslu

Shutterstock

Ovan

U ovom periodu povedite računa o osećanjima drugih osoba posebno kada su u pitanju porodični odnosi. Do kraja dana računajte na pozitivne vesti iz inostranstva u vezi pekarskog odnose. 

Bik 

Ovo je savršen trenutak da oprostite sebi i da krenete dalje kada su u pitanju odnosi sa bivšim prijateljima. Osoba u znaku Device vam je maksimalna poslovna podrška i računajte na njenu saradnju do kraja godine..

Blizanci

Vaša novčana situacija je nestabilna i to vam remeti planove koje ste imali za ovu nedelju. Partnerski odnos je stabilan i to je zahvaljujući vašoj iskrenosti prema partneru. Zdravlje je odlično. 

Rak

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i posvetite se maksimalno tim odnosima. Ljubavna situacija je više nego dobra i to je znak da se partner polako približava vama. Mogući problemi sa kičmom. 

Lav.

Ne ostavljajte nerešenu situaciju što se tiče posla. Zbog uticaja Meseca danas ćete biti vidno nervozni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Probajte da se"  iskulirate" i to je sve što možete učiniti. 

Devica 

Ovo je veoma bitan period da se pokrene pitanje vašeg odnosa na poslu posebno kada je u pitanju odnos sa nadređenima. Do kraja dana mogući problemi sa novcem zbog drugih ljudi. 

Vaga

Vaša poslovna situacija je nimalo jednostavna naročito zbog uticaja drugih ljudi. Gledajte da sebe zaštitite kada su u pitanju pravni odnosi u vezi posla. Mogući problemi sa stomakom..

Škorpija

Odnos sa voljenom osobom je veoma komplikovan zbog vaše prirodne ljubomore. Probajte da se korigujete u vašem ponašanju i da popravite ljubavne odnose. Zdravlje je veoma dobro. 

Strelac

Vaša situacija je nezahvalna kada su u pitanju odnosi u porodici jer na teret vam se stavljaju neke reci koje niste izgovorili. Na vama je da se pokrenete i da sve to rešavate veoma brzo do kraja nedelje.

Jarac

 Poslovno ste veoma aktivni ali to negativno utiče na vaš odnos sa voljenom osobom. Do kraja nedelje mogući sukobi na relaciji sa porodicom naročito sa osobom u znaku Lava. 

Vodolija

Uran pokreće nove interesantne stvari kada je u pitanju poslovna strana i obratite pažnju na ugovor koji možete da potpisujete ovih dana sa osobom u znaku Vage. Zdravlje je stabilno ali obratite pažnju na imunitet. 

Ribe 

Do kraja nedelje imaćete veoma zanimljiv predlog od strane osobe u znaku Device. Što se tiče poslovne saradnje sa inostranstvom vodite računa na koju stranu krećete. Kada su u pitanju odnosi sa partnerom budite mudri. Zdravlje je nestabilno zbog nespavanja. 

Komentari (0)
Loading