Bikovi ovi dana se pričuvajte, čeka vas neprijatno iznenađenje

Vesti 03.02.2023 19:05 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Bikovi ovi dana se pričuvajte, čeka vas neprijatno iznenađenje

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna situacija je veoma zabrinjavajuće zbog vaše tvrdoglavosti. Budite fer i nemojte praviti probleme ostalim zaposlenima. Nemate dovoljno podrške partnera i to vas takođe čini nervoznim. 

Bik 

Ovo je savršen dan da se posvetite svojim problemima od ranije posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Mlađi član porodica traži vašu podršku i i dajete mu veoma dobre savete. Do kraja dana problem sa kičmom.

Bliznaci

U narednih nekoliko dana vodite računa o tome koliko ste drugima dostupni jer imate najmanje vremena za sebe i svoje potrebe. Ljubav vam nije dovoljna od strane partnera. Oosba u znaku Ovna vec dugo vas posmatra, 

Rak 

Ovo je poseban dan jer ste previse okrenuti drugima i to vas cini srecnim, posebno u smislu ljubavi. Raduje vas kada pomazete drugima i to je deo vase prirode. Čuvajte se pogrešnih informacija, 

Lav 

Do danas ste bili veoma sigurni u neke odluke u vezi posla i poslovne situacije sa osobom u znaku Ovna. Ta osoba želi da vi domonirate njenim životom i ima neke simpatije prema vama. Budite na oprezu. 

Devica 

U ovom periodu na planu posla imate odredjene ambicije koje su veoma jasne i precizne ali vam je potrebna pomoć da bi stigli u tom pravcu. Do vas je kako ćete se ponašati sa partnerom i njegovom porodicom,Partner je previše nervozan zbog svojih unutrašnnjih sukoba. 

Vaga 

Tokom dana ste pod negativnim mislima i nije vam do posla i do priče sa kolegama na poslu. Možete biti pogrešno shvaćeni od strane osobe u znaku Lava koja je stalno u vašem okruženju. U narednih desetak dana možete očekivati puno lepih stvari od ljuabvnog odnosa. 

Škorpija 

U ovom danu najbolji savet je da se opustite i da ne posmatrate život tako ozbiljno, posebno zbog dogadjaja koji vas poslovno okupiraju. Na vaš račun mogu stići veoma neslane šale od starijeg člana porodice. To vas jako nervira. 

Strelac 

Budite malo fleksibilniji  i otvoreniji prema novim aspektima vašeg odnosa sa partnerom. On je veoma uzbudjen zbog novih poslova u kojima krece i to je veoma zabavno za njega. Do kraja dana pokusajte da se koncentrišete na poslovne odluke, 

Jarac 

Vaša situacija u kući je veoma nestabilna i imate mnogo toga negativnog što vas opterecuje. Nadjite meru u svemu a naročito kada je u pitanju vaše zdravlje i idite da prekontrolišete svoje zdravlje redovnije. 

Vodolija 

Redovno se obradujete svemu onome što je novo u vašem odnosu sa partnerom. Danas je on spreman da vas obraduje a to je jedan lep put do kraja meseca i to je nešto što ste odavno hteli i planirali. 

Ribe 

Ovo je dan pod uticajem Jupitera i bićete veoma emotivno raspoloženi. Na lep način ćete doći do saznanja o tome kako vas prijatelji vide i koliko ste im važni, Problem sa nogama. 

Komentari (0)
Loading