Dnevni horoskop za PETAK, 25. novembar: Strelčevi čuvajte se TRAČEVA, Devicama sledi IZNENAĐENJE od emotivnog partnera!

Vesti 24.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za PETAK, 25. novembar: Strelčevi čuvajte se TRAČEVA, Devicama sledi IZNENAĐENJE od emotivnog partnera!

Shutterstock

Ovan 
Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i do kraja dana vas očekuju jako dobri rezultati po tom pitanju. Ljubavna situacija se razrešava zahvaljujući vama. 


Bik 
Ovo je veoma uzbudljiv dan jer da se očekuju lepe vesti u vezi putovanja. Voljena osoba ima jako lepe vesti u vezi narednih dana. Obratite pažnju na probleme sa stomakom. 


Blizanci
Mars u Blizancima utiče negativno na vaše raspoloženje i tera vas na raspravu sa ljudima oko vas. Nemojte dozvoliti da izgubite jako dobre prijatelje zbog vaše nervoze. 


Rak 
Situacija sa zdravljem može biti nestabilna ako ne obratite pažnju na svoj imunitet. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa decom i porodicom. 


Lav 
U narednih nekoliko dana od vas zavisi sve što budete organizovali. Poslovna situacija se popravlja posebno kada su u pitanju odnosi sa kolegama. Mogući problemi sa kičmom. 


Devica 
Ovo je veoma poseban trenutak zbog vašeg odnosa sa voljenom osobom. Dobićete neko veliko priznanje od strane partnera. To je nešto što ne očekujete. 


Vaga
Današnja situacija sa vašom planetom Venerom je veoma povoljna, donosi vam razrešenje nekih nesuglasica od ranije. Budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi sa porodicom. 


Škorpija
Danas ste previše emotivni, zbog toga je najbolje da dan provedete uglavnom sa sobom. Nemojte od svog života da pravite haos, naučite da neke stvari kontrolišete. 


Strelac 
Tvrdoglavo držite do sebe, posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Osoba u znaku Jarca može vam biti velika podrška iako na to ne računate. Čuvajte se ogovaranja i tračeva. 


Jarac 
U narednih nekoliko dana povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem posebno kada je u pitanju problem sa zglobovima. Situacija u kući je napeta zbog vaše loše komunikacije. 


Vodolija 
Današnji dan započinje sa veoma dobrim vestima u vezi jednog člana porodice. Bićete ponosni na sebe i na svoje odnose sa ukućanima. Moguća glavobolja do kraja dana. 


Ribe
Ovo je savršen dan da rešite neke probleme sa osobom u znaku Lava. Potrudite se da budete što stabilniji kada su u pitanju odnosi u ljubavi. Od vas zavisi sve. 
 

 

Komentari (0)
Loading