Kakvo će nam biti leto? Dobro obratite pažnju na ova dva datuma, čekaju nas haos i gomila problema

Jelena Vukelić Vesti 23.05.2023 18:56 0

Horoskop otkriva kada nas očekuje retrogradni Merkur tokom letai! Sa njim ćemo se suočiti dva puta

svađa

unsplash.com

U svakoj novoj godini očekuje nas novi ciklus retrogradnog Merkura kroz koji moramo da prođemo. Uglavnom se tokom dana kojima vlada retrogradni Merkur stavljaju crvene zastavice upozorenja. Faza retrogradnog Merkura smatra se izuzetno haotičnom, tada imamo poteškoća sa komunikacijom, tehnologijom, naši odnosi postaju loši, a planovi se odlažu i lako kvare. Ipak, nije sve tako vezano za retrogradni Merkur negativno - ovaj aspekt nas podstiče i da razmislimo i uvedemo u svoj život promene koje će učiniti da se osećamo srećnije.

U 2023. godini Merkur će biti retrogradan četiri puta, što znači da ćemo "doživeti velike kosmičke promene tokom cele godine", ističe astrološkinja Liza Stardast. Dok Merkur obično ide unazad u samo jednom elementu godišnje, 2022. će se tri od četiri energije pojaviti u dva elementa: vazduhu i zemlji. Šta to znači za vas? Prema Lizi, možemo očekivati da ćemo ove godine ispitati način na koji postupamo sa materijalnim stvarima stvarima i našim finansijama. Vreme je za promene na polju novca!

Evo kojeg datuma nas očekuje retrogradni Merkur u 2023. godini:

Od 10. maja do 3. juna - Od 10. maja do 22. maja retrogradni Merkur boraviće u Blizancima; od 22. maja do 3. juna preći će u Bika. Preretrogradna senka počeće 25. aprila, a postretrogradna senka završava se 18. juna.

- od 9. septembra do 22.septebra retrogradni Merkur će biti u Vagi.

Uzmite ove datume, dodajte ih u svoj kalendar za 2023. godinu i planirajte naredni period. Kao što smo spomenuli, retrogradni Merkur nije loš, ali može izazvati haos, a priprema za ono što dolazi može vam pomoći da se nosite sa tim sa gracioznošću - pa čak i da sve sami prevaziđete. Važno je da u danima retrogradnog Merkura razmislite o promenama koje morate napraviti, a koje mogu učiniti da naš život bude potpuno pozitivno transformisan.

Komentari (0)
Loading