Potrebno je: 200 ml gazirane vode, 1 šolja šećera, 1 šolja maslaca, 4 šolje brašna, 1 vanilin šećer, 1 praška za pecivo i 2 kašičice kakao praha.
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Stavite vodu, šećer, maslac i vanilin šećer u duboku šerpu, a zatim je izmešajte žicom ili viljuškom.
Ostavite smešu da odstoji pet minuta.
Zatim postepeno dodajte brašno i prašak za pecivo.
Dobro mešajte dok se smeša ne sjedini i izjednači, a zatim podelite na dva dela.
U jedan dodajte kakao i dobro izmešajte celu smešu dok ne postane braon.
U podmazani i pobrašnjeni kalup, u sredinu, naizmenično stavljajte kašiku bele i crne smeše, dok ne potrošite celu količinu.
Stavite kolač da se peče u zagrejanu rernu na 200 stepeni oko pola sata.
Prijatno!