Stavila je kockice leda na tepih i rešila se jednog problema: "Ovo je neverovatno, kako do sada nisam znala"

Vesti 20.02.2023 18:30 0

Tiktokerka je pokazala trik kako da ispravite savijene ivice tepiha

Stavila je kockice leda na tepih i rešila se jednog problema: "Ovo je neverovatno, kako do sada nisam znala"

Shutterstock

Bilo je potrebno samo nekoliko minuta da se tkanina vrati u prethodni položaj i ponovo izgleda savršeno. Korisnici interneta su bili oduševljeni. "Neverovatno" - zvuči jedan od mnogih sličnih komentara.

Verovatno se svako od nas u prošlosti borio sa problemom uvijenih ivica tepiha. Ne samo da izgledaju neugledno, već možete i pasti preko njih i ozbiljno se povrediti.

Međutim, teško je nositi se sa ovim problemom. Niti stavljati nešto teško na tepih, niti ga peglati – što zaista ne smete da radite, jer se tepih može oštetiti. 

Srećom, tiktokerka Sara nam priskače u pomoć, koja svakodnevno deli kućne lajf hakove sa korisnicima interneta. Nedavno je otkrila način da ispravite ivice tepiha. 

Njen metod je veoma jednostavan. Samo izvadite malo leda iz zamrzivača - idealno nekoliko kockica - i stavite ih u pregib tepiha. Zatim morate ostaviti kocke dok se ne istope. Zatim se mora osušiti. Posle ovoga, tepih će biti kao nov.

Jedna od žena je priznala da je pokušala na mnogo načina da se izbori sa ovim problemom, ali bezuspešno. Pomogla je samo metoda koju je Sara predstavila u kratkom videu.

@functionalforyou When I first posted this video on Instagram, I was pleasantly surprised by the amount of attention it got (and reshares/remixes which I love and so appreciate!). It also got alot of comments concerned about moldy carpet 😆 I hadn’t posted it to TikTok yet, but I came across a cropped version of my video this morning. I wanted to take the opportunity to post my original video here. AND reassure everyone that this will not create a mold or mildew situation. It is just a few ice cubes after all 😉🥶 Try this on your rolled rug corners and lmk what you think! ❄️🧊 #icecubehack #trythisathome #rugtips ♬ Don't I Make It Look Easy - Meghan Trainor
Komentari (0)
Loading