Kalorično i sito: Zašto se ovo jelo naziva "MUŠKIM DORUČKOM"?

Izvor: Najžena Vesti 26.09.2021 08:30 0

Uživajte u samoj pripremi ovog visokolaričnijeg doručka

Kalorično i sito: Zašto se ovo jelo naziva "MUŠKIM DORUČKOM"?

Shutterstock

Toliko dobro miriše da ćete ovakav doručak poželeti svako sledeće jutro!

 

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Sastojci:

  • 5 krišaka hleba
  • 5 komada, slajsa kačkavalja
  • 5 trakica slanine
  • 4 supene kašike ulja za prženje

 

Priprema;

- Skinite koru od hleba. Lagano pritisnite svaku krišku dlanom, stavite po parče kačkavalja i uvijte u rolat.

- Rolat uvijte trakicom slanine, učvrstite ako je potrebno čačkalicom za zube.

- Ugrejte ulje u tiganju, stavite rolate u njega i pržite sa svih strana dok ne dobijete zlatnu boju, servirajte tople.

 

Uživajte!

Komentari (0)
Loading