Toliko dobro miriše da ćete ovakav doručak poželeti svako sledeće jutro!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 5 krišaka hleba
- 5 komada, slajsa kačkavalja
- 5 trakica slanine
- 4 supene kašike ulja za prženje
Priprema;
- Skinite koru od hleba. Lagano pritisnite svaku krišku dlanom, stavite po parče kačkavalja i uvijte u rolat.
- Rolat uvijte trakicom slanine, učvrstite ako je potrebno čačkalicom za zube.
- Ugrejte ulje u tiganju, stavite rolate u njega i pržite sa svih strana dok ne dobijete zlatnu boju, servirajte tople.
Uživajte!
