Sastojci
Dva jaja,
jedan beli luk,
so,
100g mladog sira
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Jaja dobro umutite i dodajte so i sitno iseckan beli luk. U tiganj sipajte malo ulja i ostavite da se zagreje. Sipajte smesu i smanjite temperaturu prženja.
Povremeno podignite ivice. Na jednu polovinu složite mladi sir, a onda preklopite drugom polovinom omleta.
Malo pritisnite sa gonje strane, a onda servirajte u tanjir i poslužite dok je toplo.
Prijatno!
BONUS VIDEO