Kakva bi to makedonska kajgana bila da u njoj nema paprika! I to pečenih!
Dodajte joj i slaninicu, i dobili ste nezaboravan obrok za doručak ili večeru!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Sastojci:
- 4 zelene paprike,
- 2 crvene paprike,
- 150 g sira,
- 6 jaja, 100 g kajmaka,
- 4-5 kašika mleka,
- ulje,
- so,
- mleveni biber.
Priprema:
Ispecite paprike, oljuštite i očistite od semenki. Iscedite tečnost i iseckajte ih na duguljaste trake. U tiganj sa zagrejanim uljem dodati pomešani kajmak i mleko, parčiće paprike i preliti smesom od umućenih jaja i sira.
Posolite i pobiberite po ukusu, i savršena makedonska kajgana spremna je za serviranje.
Uživajte!