Kakva bi to makedonska kajgana bila da u njoj nema paprika! I to pečenih!
Dodajte joj i slaninicu, i dobili ste nezaboravan obrok za doručak ili večeru!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 4 zelene paprike,
- 2 crvene paprike,
- 150 g sira,
- 6 jaja, 100 g kajmaka,
- 4-5 kašika mleka,
- ulje,
- so,
- mleveni biber.
Priprema:
Ispecite paprike, oljuštite i očistite od semenki. Iscedite tečnost i iseckajte ih na duguljaste trake. U tiganj sa zagrejanim uljem dodati pomešani kajmak i mleko, parčiće paprike i preliti smesom od umućenih jaja i sira.
Posolite i pobiberite po ukusu, i savršena makedonska kajgana spremna je za serviranje.
Uživajte!