Bundeva i orasi u kombinaciji sa ovsenim pahuljicama za dobar početak dana.
Potrebno je: 30 g ovsenih pahuljica, 15 g ovsenih mekinja, 1 šake seckanih oraha, 60 g pirea od pečene bundeve, 1 kašičica cimeta i pola kašičice meda
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Priprema:
U šerpici pomešati ovsene pahuljice i ovsene mekinje, preliti ih sa oko 200 ml vode i staviti da se zagreje.
Kada proključa smanjiti na najnižu temperaturu i kuvati dok pahuljice ne upiju svu tečnost. .
Kada je gotovo skloniti sa vatre, dodati pire od bundeve i začine i dobro izmešati.
Zasladiti po ukusu, posuti seckanim orasima i prelitii medom, po želji.
Prijatno!
