Bundeva i orasi u kombinaciji sa ovsenim pahuljicama za dobar početak dana.
Potrebno je: 30 g ovsenih pahuljica, 15 g ovsenih mekinja, 1 šake seckanih oraha, 60 g pirea od pečene bundeve, 1 kašičica cimeta i pola kašičice meda
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
U šerpici pomešati ovsene pahuljice i ovsene mekinje, preliti ih sa oko 200 ml vode i staviti da se zagreje.
Kada proključa smanjiti na najnižu temperaturu i kuvati dok pahuljice ne upiju svu tečnost. .
Kada je gotovo skloniti sa vatre, dodati pire od bundeve i začine i dobro izmešati.
Zasladiti po ukusu, posuti seckanim orasima i prelitii medom, po želji.
Prijatno!