Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 4 jaja
- 450 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 1 čaša jogurta (250 g)
- 1 čaša ulja (250 ml)
- 3 čaše brašna (500 g)
- 1 prašak za pecivo (16 g)
Za čokoladni umak:
- 450 g tamne čokolade
- 500 ml mleka
- 250 g maslaca
- 3 kašike šećera
- 3 kašike kakaa
Za fil:
Pekmeza od šljiva bez komadića ili 1 puding po vašem ukusu, pripremljen sa 300 umesto 500 ml mleka.