Krenite već danas: Umesto kafe popijte ovaj napitak i oslobodite se nadutosti i viška vode

Slobodanka Ćorić Vesti 30.09.2023 08:48 0

Ova tečnost pomoći će vašem telu da se oslobodi viška vode, eliminisaće nadutost, razgraditi masne ćelije, podstaći bešiku na bolji rad i izbaciti toksine iz vašeg organizma

Krenite već danas: Umesto kafe popijte ovaj napitak i oslobodite se nadutosti i viška vode

Shutterstock

Kako biste pokrenuli metabolizam i izgubili kilograme, potrebno je da promenite jutarnju naviku, te umesto kafe pripremite napitak od samo dva sastojka – peršuna i limuna. Topla voda s limunom je ujutru odlično rešenje, a mešavina s peršunom čini čuda.

Ova tečnost pomoći će vašem telu da se oslobodi viška vode, eliminisaće nadutost, razgraditi masne ćelije, podstaći bešiku na bolji rad i izbaciti toksine iz vašeg organizma. Najbolje od svega je što su sastojci veoma jeftini, a za pripremu vam je potrebno svega pet minuta.

Sastojci:

  • jedan limun
  • 60 grama peršuna
  • 60 mililitara vode

Priprema:

Pripremite tako što ćete iz limuna iscediti sok i iseckati peršun, staviti ih u šolju i polako preliti vodu.

Ovaj napitak uvek pijte na prazan želudac. Konzumirajte po jednu šolju dnevno tokom 6 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana, pa možete početi ponovo.

Mnogo je važno kako započinjete svoj dan, a blagotvornije za vaš organizam biće da na poslu ujutru popijete čaj od peršuna i limuna umesto kafe. Već posle mesec dana primetićete rezultate.

Komentari (0)
Loading