Horoskop za vikend: Ovnu uzbudljivo putovanje, Vaga oseća ljubav u vazduhu...

Slobodanka Ćorić Vesti 29.09.2023 17:32 0

Horoskop za period od 29. septembra do 2. oktobra

horoskop

Shutterstock

Ovog vikenda ćete se osećati puni energije i spremni za postupak. Povedite svoje prijatelje na izlet u prirodu i iskoristite svoje avanturistička strana. Očekuje vas uzbudljivo putovanje!

Ovan

Ovog vikenda ćete se osećati puni energije i spremni za postupak. Povedite svoje prijatelje na izlet u prirodu i iskoristite svoje avanturistička strana. Očekuje vas uzbudljivo putovanje!

Bik

Opustite se i uživajte u luksuznom vikendu kod kuće. Razmazite sebe i svoje najmilije ukusnom hranom i opuštajućom masažom. Ovaj vikend je vaša oaza mira.

Blizanci

Vikend je idealno vreme za druženje i povezivanje prijatelji. Organizujte piknik ili se okupite kod kuće i razgovarajte o tome njihove strasti i interesovanja.

Rak

Vikend će vam doneti dublju vezu sa porodicom. Posvetite vreme svojim najmilijima, možda organizujte porodično putovanje ili večera kod kuće. Osećaćete se ispunjeno.

Lav

Ovog vikenda ćete zablistati u društvu. Idite na zabavu uključite se u društvene aktivnosti i pokažite svoju šarmantnu stranu. Bićete zvezda večeri.

Devica

Vikend je idealno vreme za organizaciju i planiranje. Vodite računa o kućnim poslovima, organizujte svoj prostor ili radite na njemu projektu koji ste dugo odlagali.

Vaga

Ovog vikenda, vaš fokus će biti na ljubavi i odnosima. Planirajte romantičan sastanak sa svojim partnerom ili se otvorite za nova poznanstva ako ste slobodni. Ljubav je u vazduhu!

Škorpija

Vikend će doneti priliku za dublju introspekciju. Razmislite o svojim ciljevima i strastima. Možda je vreme za nove početke ili promene u životu.

Strelac

Istražite nove avanture i putovanja ovog vikenda. Pustite mašti na volju i istražite novo mesto ili aktivnost. Biće uzbudljivo iskustvo.

Jarac

Vikend će biti fokusiran na postizanje vaših ciljeva. Radite na projektima koji su vam važni i postavljaju sebi nove profesionalne izazove.

Vodolija

Ovog vikenda budite društveni aktivista i učestvujte u zajedničkim aktivnostima. Možete doprineti svojim idejama i entuzijazmom pozitivne promene.

Riba

Vikend je idealno vreme za opuštanje i kreativnost. Bilo koji da se posvetite umetnosti, muzici ili boravku u prirodi, osećaćete se inspirisanim i mirno.

Komentari (0)
Loading