Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam TEHNIKU za lečenje HIPERTENZIJE ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao APARAT posle 20 minuta

K.Ć. Vesti 18.10.2022 13:46 0

Isprobala sam metodu za obaranje visokog pritiska ruskog lekara Šišonina i još uvek ne verujem šta mi se desilo

visok pritisak

Naj žena

Kao i svakog dana, došla sam na posao i počela da radim. Negde u pauzi, između kucanja dva teksta, osetila sam blagi bol u glavi. Kako je vreme odmicalo, bol je bio sve intenzivniji, naročito u potiljačnom delu. Požalila sam se koleginicama i jedna je kao iz topa rekla "izmeri pritisak".

To mi se u prvi mah učinilo kao loša ideja, jer za 45 godina koliko ih imam, nikada nisam imala problema sa hipertenzijom. Međutim, glava me sve jače bolela, a pošto znam da u redakciji imamo aparat za pritisak, ipak sam rešila da ga izmerim.

Kada je aparat počeo da "pumpa" bila sam ubeđena da će pritisak biti normalan, kao i do sada, oko 120/80. Međutim, kada sam videla broj na aparatu, prestravila sam se. Pritisak mi je bio 162/92.

Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam TEHNIKU za lečenje HIPERTENZIJE ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao APARAT posle 20 minuta

Naj žena

 

 

Lekove naravno nemam, jer kao što rekoh, nikada nisam imala problem sa hipertenzijom, ali sam se u sekundi setila da sam pre par meseci pisala tekst o kontroverznom ruskom lekaru Aleksandru Šišoninu i njegovoj tehnici za skidanje pritiska bez lekova.

 

 

 

 

Rekoh koleginicama, "ma daj da probam, šta me košta".  Našla sam vežbu na jutjubu, pažljivo sam pratila i svih 20 minuta radila sve što pokazuje ruski doktor. Samo posle par minuta primetila sam kako mi se polako opuštaju vrtani mišići, pa zatim i mišići ramenog pojasa. Osetila samo koliko sam zapravo bila "stegnuta" u tom delu tela. Zatim je počelo da mi se opušta celo telo, imala sam osećaj kao lagano tonem u san.

Čim sam uradila vežbe, ponovo sam izmerila pritisak. I rezultat me je blago rečeno šokirao. Aparat je pokazao 138/85. Pritisak mi se je pao i to prilično. Glava me više uopšte nije bolela, bila sam toliko opuštena, kao da sam pre toga dremala dobrih sat vremena.

visok pritisak

Naj žena

 

 

Dakle, ova metoda je delovala na mene. Naravno da ću otići kod lekara da utvrdim da li imam problem sa povišenim pritiskom i da mu ispričam sve o ovoj metodi, baš me zanima šta će da mi kaže.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading