Stisnite OVU tačku na licu i oslobodite se STRESA: Smanjite NERVOZU za nekoliko minuta

Vesti 13.08.2022 14:50 0

Pritisnite tačku na licu i smanjite stres, evo kako da izbacite napetost i nervozu iz tela, najjednostavniji i najbrži način.

nos

Shutterstock

Stres može biti okidač za fizička i metalna oboljenja, ugrožava kvalitet života i sprečava da se osećamo slobodno i iskoristimo svoje potencijale. Svakodnevno smo izloženi raznim stresnim situacijama, zato je važno da napravimo štit, omotač koji će ga odbiti od nas. Takođe, postoje razne tehnike za oslobađanje od stresa, a jednu od njih vam sada donosimo.

Meridijanskim vežbama uspostavljamo direktnu vezu između uma i tela, a pritiskom na početnu tačku meridijana želuca (počinje malo ispod očnih kapaka i spušta se sve do nožnih prstiju), uklanjaju se brige i hronični umor, ali se proširuje i kapacitet primanja, pri čemu postajemo zahvalniji i lakše pronalazimo nova rešenja u sebi.

Koristite dve ruke i pritisnite tačke točno ispod očiju, pa dišite duboko. Dok izdišete vazduh, vizualizujte kako otpuštate sav stres nakupljen u telu.

U kratkom video prilogu ispod Julie Civiello Polier, reiki isceliteljka i čitač lica, pokazuje kako izgleda ceo postupak.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading