SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Takođe se veruje da sprečava respiratorne i urinarne probleme, kao i gubitak kose. U nastavku pogledajte kako možete da ga pripremite:
Potreban vam je:
- 1 kg mladih listova koprive,
– 2,5 litara vode i
– šećer (500 g na svakih 500 ml tečnosti).
Priprema:
Listove koprive operite i ocedite, pa potopite u vodu i dinstajte na srednjoj vatri oko sat vremena uz dolivanje ključale vode. Procediti, pa dodati šećer i mešati dok se potpuno ne rastvori. Dobijeni sirup sipajte u staklene flaše i dobro zatvorite.
(U listove koprive možete dodati i listove ribizle u odnosu 1:1).
BONUS VIDEO