Žene se kunu u ovaj RECEPT: Napitak TOPI kilograme i UBRZAVA metabolizam, pije se ujutru i uveče

Izvor: M. G. Vesti 09.04.2022 17:50 0

Napitak od ovsa za mršavljenje - pije se ujutru i uveče, ubrzava metabolizam, skida kilograme.

Žene se kunu u ovaj RECEPT: Napitak TOPI kilograme i UBRZAVA metabolizam, pije se ujutru i uveče

Printscreen/ YouTube

Kako biste izgubili kilograme neophodno je da imate izbalansiranu ishranu, sa puno svježeg voća i povrća, žitarica od cijelog zrna i konzumirate dovoljnu količinu vode. Takođe, fizička aktivnost je neophodna, kako za zdravlje, tako i za sam proces mršavljenja. Ali, zahvaljujući izbvanrednim i ljekovitim sastojcima iz prirode, ovaj proces možete lako ubrzati.

Donosimo vam recept za napitak od ovsa koji blagotvorno djeluje na skidanje neželjenih kilograma i ubrzanje metabolizma, a posebno se preporučuje ženama preko 50 godina. S godinama se metabolizam usporava, a ovaj napitak može šmoći da ga pokrenete.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Ovas sadrži brojne vitamine i minerale, od kojih su mangan, fosfor, bakar, vitamin B1, gvožđe, selen, magnezijum i cink. Bogat je aminokiselinama, antioskidantima koji su neophodni za čišćenje organizma od toksina, kao i vlaknima, neophodnim za mršavljenje i u borbi protiv zatvora.

Evo recepta za moćan napitak koji skida kilograme - preporučuje se da ga pijete šoljicu ujutru na prazan stomak i uveče pred spavanje!  

Sastojci:

- 1 čaša oljuštenog zrna ovsa

- 2 litra vode
- limun

Priprema:

Sipajte u šerpu vodu i ovas, pa kuvajte do ključanja. Kada proključa, smanjite vatru i kuvajte još 15 minuta. Ostavite da odstoji oko 5 sati. Nakon toga procedite i sipajte u šoljicu, dodajte napitku jednu krišku organskog limuna sa kožicom.

Ovas nemojte bacati, već ga možete izblendirati, pa od njega praviti kolače ili kaše.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)