Magičan napitak koji čisti CEO organizam: Zelena limunada OPORAVLJA jetru, obara pritisak i topi kilograme

Vesti 23.01.2022 20:52 0

Ovim napitkom ćete preporoditi organizam

Magičan napitak koji čisti CEO organizam: Zelena limunada OPORAVLJA jetru, obara pritisak i topi kilograme

Shutterstock

 

Ako planirate da očistite telo od nakupljenih toksina i naravite reset tela i jednostavno dobijete više energije i osećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i algu spirulinu dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog spiruline, ovaj napitak ima zelenu boju, dok ukus ostaje nepromenjen.

Zelena limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Zelena limunada sa spirulinom je otkačena i drugačija verzija limunade. Probajte, guštajte i uživajte u benefitima obogaćene limunade proteinima i B kompleksom!

Eritritol je popularna zamena za šećer. To je šećerni alkohol, a dobiva se fermentacijom šećera iz kukuruze. Vrlo je lako probavljiv te se potpuno razgrađuje. Može se sa njime kuhati i pripremati slatko, ali se ne koristi za pečenje hleba radi kvasca. Savetuje se dnevno do jedan gram po kilogramu odrasle osobe.

Spirulina je modrozelena alga koju se smatra jednim od najstarijih organizama na zemlji. Raste u morskoj vodi, slatkoj vodi i slatkovodnim izvorima.

Komentari (0)
Loading