Uz pomoć ovog POVRĆA smršala je 30 KILOGRAMA: Život joj se okrenuo naglavačke, a kada je stala na VAGU rešila je da preseče!

Vesti 19.11.2021 21:58 0

Tina je nekada davno prosto bila opsednuta picom, ali kada je ova kobna navika počela da utiče na brojeve na vagi, shvatila je da nešto mora što pre da promeni

Uz pomoć ovog POVRĆA smršala je 30 KILOGRAMA: Život joj se okrenuo naglavačke, a kada je stala na VAGU rešila je da preseče!

Printscreen

Tina Leonard (45) ranije nije mogla da zamisli dan bez barem jednog parčeta pice, ali kada joj je vaga pokazala alarmantan broj rešila je da promeni ishranu i uspela je da smrša 30 kilograma, piše "The Sun".

Kada je došla do 95 kilograma posle razvoda i dobijanja otkaza na poslu shvatila je jednu stvar:

- Postala sam opsednuta picom sa salamicom i stalno sam je kupovala. Svaki moj obrok je bio pica.

Posle ovih velikih životnih promena, Tina je utehu pronašla u hrani.

- Utehu sam našla u hrani. Pomritu, čokoladi i drugoj brzoj hrani, to su bili moji najbolji prijatelji. Unosila sam oko 3.000 kalorija dnevno i izbegavala ogledala - rekla je Tina.

Shvatila je da je preterala u momentu kada je u butiku morala da traži pomoć od prodavačice, pošto nije uspela da nađe odeću kojoj joj odgovara.

- Kada sam udarilo dno dna i kada sam shvatila da nisam više ona ista žena, rešila sam da promeni svoje navike. Naravno da i dalje imam loše dane, ali sada ne naručujem brzu hranu čim se nešto lose desi. Umesto toga uzmem i pojedem nekoliko sirovih paprika - kaže Tina i dodaje da sada ima normalne obroke ali da uz svaki obavezno pojede i po nekoliko sirovih paprika.

- Volim paprike isto koliko i picu. Samo velika razlika je u tome da li ću pojesti celu porodičnu picu ili 15 sirovih paprika. Nisam savršena, ali osećam se zdravije, a to je i najbitnije - zaključila je Tina.

Komentari (0)
Loading