17:22 Dom i saveti Zaprška bez brašna i ulja: Komšinica mi je pokazala kako se pravi, ukus jela je božanstven!
10:53 Dom i saveti Trik za sočno meso mi je otkrio zet koji je kuvar: U restoranu stavljaju 1 sastojak, zato nikada nije žilavo!
12:33 Dom i saveti Da li se jaja stavljaju u hladnu ili ključalu vodu? Kuvarica otkrila kako da budu savršeno skuvana
15:40 Dom i saveti Naše bake su to radile na prirodan način: Recepti za zimnicu od tikvica koji ne izlaze iz mode!
16:07 Dom i saveti Kako da meso bude meko, sočno i ukusno: Trik kuvara iz restorana rešava sve probleme!
19:57 Dom i saveti Zašto treba izbegavati testeninu u obliku mašnice? Kuvari je ne koriste, a razlog će vas iznenaditi!
15:31 Dom i saveti Da li treba prati meso pre kuvanja? Svi prave grešku, ovo je jedini ispravan način
09:48 Dom i saveti Kako skuvati testeninu, a da se ne slepi? Kuvar otkrio grešku koju svi pravimo, evo u čemu je tajna
20:54 Dom i saveti Kobasice pržimo skroz pogrešno: Poznati kuvar otkriva kako da budu sočne unutra, a hrskave spolja!
12:56 Dom i saveti Skuvajte kukuruz za 15 minuta: Kuvar otkrio trik uz koji je gotov u rekordnom roku!
16:59 Dom i saveti Moja baka ceo život ovako pravi zapršku: Ulje i brašno ne koristi, a idealna je za svako jelo
14:52 Dom i saveti Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac