13:22 Poznati Najgoru vest je saznala sa samo 37 godina: Nije mogla ni pošteno da se raduje rođenju sina - život je surovo kaznio
13:07 Poznati Zbog bolesti je sama obrijala svoju glavu: Sada se javno obratila svima - ovu poruku morate da pročitate
09:51 Zdravlje Simptom raka dojke žene često ignorišu jer misle da je prehlada: Nikako ne potcenjujte ovaj problem - vaš život je u pitanju!
09:20 Ispovesti "Bez ikakvih simptoma, a rak je već bio tu“: Potresno svedočenje poznate srpske glumice o trenutku kada je saznala dijagnozu
14:19 Ispovesti „Došla sam po naočare, izašla s tumorom na mozgu“: Rutinski pregled kod očnog mi je promenio život
17:04 Poznati Mihaela (44) je u trudnoći saznala da ima rak dojke: Da sve bude još gore, to se desilo dan pre njenog venčanja!
13:39 Poznati Pati od srčane bolesti, imala spontani pobačaj, a sada ju je snašla nova muka: Poznatoj pevačici život zadao najveći udarac
10:39 Zdravlje Ani su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"
12:30 Zdravlje Napravila sam selfi i shvatila da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, odmah sam znala da me čeka pakao
15:48 Poznati Glumica priznala dugo čuvanu tajnu: „Kad sam ostala trudna, jedva sam ga poznavala, nismo bili u vezi“
14:27 Poznati Zbog opake bolesti je sama obrijala svoju glavu: Sada se bori za život kao lavica, a novi prizori ulivaju nadu
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!