10:25 Horoskop Mesečni horoskop za jul 2025.: Vodolije i Blizanci će doživeti razočaranja, Strelčevima prilika za romantične obrate
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 18. jun: Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 17. jun: Rakovi na ivici da eksplodiraju, Bikovi isto pod tenzijom
13:52 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. jun: Ovaj znak bolje da prespava ceo dan, biće mu jedan od najgorih u mesecu
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. jun: Jarčevi i Ribe u vrtlogu emocija, bitno je da stvari reševate "hladne glave"
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 15. jun: Jarčevi da naprave kompromis, Ovnovima stižu dobre vesti, a ostalima?
19:14 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 14. jun: Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije
19:02 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 13. jun: Jarčevi će se grdno razočarati, Rakovima se smeši prijatno iznenađenje
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 13. jun: Bik blista na poslu, Škorpiju muči ljubomora, a da li će vama ovaj dan biti baksuzan?
14:47 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 12. jun: Lav će upoznati jako zanimljivu osobu, Ribe moraju da se čuvaju lažnih prijatelja
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 12. jun: Vage treba da se posvete sebi, Škorpijama stiže poslovni dobitak
15:58 Horoskop Čuveni astrolog tvrdi: Ova dva znaka treba da igraju igre na sreću, osvojiće premiju već do novembra
15:34 Porodica Pitali Balkance da li žena nakon udaje treba da zadrži devojačko prezime? Zbog jednog odgovora ćete zanemeti
15:10 Porodica Porodična sramota u Mačvi: Brat isterao sestru iz kuće uz povike ‘ja sam sin, sve je moje!’ – roditelji se prevrću u grobu
14:45 Poznati Kim Kardašijan neutešna: Pomahnitali reper urlao na nju iz sveg glasa, sada je jasno zašto su se razveli, a ovo je još gore
14:22 Porodica Ovakve uši imaju samo osobe velikog srca: Otkrijte šta oblik govori o vašoj ličnosti - mnogo toga ćete saznati o sebi
13:58 Lepota i Moda Kada ovo vide naše babe, obavezno nas pitaju "Pa što apa-drapa?": Aljkavi stil se ponovo vratio u modu, obožavaju ga i žene i muškarci, niko ne sme više da ga kritikuje