19:25 Horoskop Dnevni horoskop za petak 14. novembar: Lav blista od ljubavi, Biku stiže iznenađenje, Blizancima važna vest
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 13. novembar: Jarčevi da postave granice, Ovnovima prete rasprave
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 12. novembar: Bika čeka susret sa osobom iz prošlosti, Rak da izbegava sukobe, a šta je sa ostalima?
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za utorak 11. novembar: Devicu čeka poslovni obrt, Lav dokazuje moć, Škorpiju muči porodična tenzija!
19:05 Horoskop Dnevni horoskop za 10. novembar: Ovnu prilika koja se ne propušta, Jarac u ljubavnom zanosu, Blizancima novac
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 9. novembar: Ribe rešavaju nesporazume, Lavovi su inspirisani
14:21 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 8 novembar: Blizancima stiže vest koju dugo čekaju, Ribe će se razočarati u prijatelja
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 8. novembar: Ovan treba da odmara, Blizanci imaju probleme sa kičmom, a šta je sa ostalima?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za petak 7. novembar: Lav blista, Rak ne zna gde udara, Strelac beži od obaveza!
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 6. novembar: Škorpije da ne rizikuju, Jarčevi da se oslone na intuiciju
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 5. novembar: Rakovi, imate neprijatelja na poslu, Device, čuvajte se negativnih ljudi, a šta je sa ostalima?
19:02 Horoskop Horoskop za utorak, 4. novembar: Ribe spremne na promene, Raku se javlja bivša ljubav, Devici više novca
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac