19:28 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. septembar: Rakovi će imati miran dan, slično je i kod Bikova
15:54 Horoskop Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti neočekivane pare do 23. septembra
14:14 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 14. septembar: Vage su na životnoj prekretnici, a Vodolije čekaju ozbiljni ljubavni problemi
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. septembar: Škorpije žive u prošlosti, Vodolijama stiže iznenađenje
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. septembar: Biku će pomoći osoba u znaku Lava, Škorpija je jako ljubomorna, kod Rakova je sve u redu
19:52 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. septembar: Jarac otkriva neku tajnu, Vaga da se čuva dvoličnog prijatelja, a šta će se desiti vama?
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 11. septembar: Strelci će da putuju, Jarčevi rešavaju finansije, a ostali?
19:22 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. septembar: Blizanci će čuti važne informacije, Vaga je raspoložena za druženje, Jarac je fokusiran na posao
19:21 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. septembar: Blizanci, smeši vam se sudbonosi susret, Jarčevi će morati da donesu važne odluke u životu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. septembar: Rakovi, obratite panju na intuiciju, za Vage će ovo biti prelep dan
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. septembar: Rakovi da ostave partnera na miru, Strelce očekuju veliki preokreti
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. septembar: Lav gori od ljubomore, Strelac misli samo na sebe, kod Škorpije napeto
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac