Dnevni horoskop za četvrtak, 11. april: Jarčevi će se grdno razočarati, Rakovima se smeši prijatno iznenađenje

Nena Janković Vesti 10.04.2024 19:03 0

Evo šta vam zvezde poručuju za četvrtak

Dnevni horoskop za četvrtak, 11. april: Jarčevi će se grdno razočarati, Rakovima se smeši prijatno iznenađenje

Profimedia

Ovan 
Ovo je faza vašeg života kada je jako važno da se usmerite na ono što ste odavno planirali, a tiče se posla i poslovnih planova sa osobom u znaku Vodolije. Kada su u pitanju emocije, danas Venera utiče tako da ćete biti potpuno smireni u emotivnom smislu. 

Bik 

Pokušajte da se okrenete mnogo više sebi i svojim unutrašnjim potrebama. Shodno tome, voljena osoba će vas mnogo bolje razumeti kada je u pitanju poslovna situacija. Najvažnije je da naučite da poštujete sebe i svoje ciljeve. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Dok je Merkur u retrogradnom hodu za vas nije dobro da komunicirate previše sa ljudima koji su vam nepoznati. Nađite način da određene stvari izgovorite onda kada je najvažnije u vezi posla i poslovnih sastanaka. 

Rak 
U ovom periodu pokušajte da se koncentrišete na sve ono što možete da učinite za sebe i za svoju poslovnu budućnost. Niko neće umesto vas i niko ne poznaje bolje vaše potrebe do vas. Takođe, povedite računa o mogućim problemima sa novcem. 

Lav 
Početak dana je pod jakim uticajem drugih ljudi i nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri da donesete bitne odluke narednih nekoliko dana. Osoba u znaku Jarca vam nije baš najbolja preporuka u vezi posla i pokušajte da smanjite njren uticaj. 

Devica 

Danas ćete imati izuzetno zanimljiv dan jer će mnoge stvari da se sređuju same od sebe ili pod uticajem slučajnosti. Osoba u znaku Ovna vam daje pogrešne informacije, razmislite o tome na koji način sve to dolazi do vas..

Vaga 
Danas ćete biti okupirani drugim ljudima, ali bi bilo dobro da povedete računa o onome što izgovarate narednih nekoliko dana zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Situacija u krugu porodice je stabilna i bitno je da se okrenete mnogo više njima. 

Škorpija 
Danas će ti biti poslovno veoma angažovani jer određene stvari možete da rešavate u hodu. Potrebna je podrška partneru kada su u pitanju vaše poslovne sposobnosti, naročito kada je u pitanju vaša moć komunikacije i moć ubeđivanja. 

Strelac 
U narednih nekoliko dana bićete pod jako negativnim uticajem drugih ljudi, ali naučite da odbranite sebe i sve ono što je važno za vas. Ljubavni odnos već neko vreme trpi zbog vaše posećenosti poslu i nađite načina da kalkulišete u vezi svojih emocija..

Jarac 
Vaša poslovna situacija biće bolja onog momenta kada naučite da svoje ambicije postavite na prvo mesto što i jeste vaša životna misija. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i naučite da kroz razgovor savladate svoj ego. 

Vodolija 
Ovo je veoma kritičan dan jer možete u emotivnom smislu previše da date, a premalo da dobijete. Naučite da stvari nazovete pravim imenom, naročito kada su u pitanju vaši aspekti poslovanja. Mogući problemi sa spavanjem. 

Ribe

Vaša moć ubeđivanja i vaša moć intuicije danas vam mogu biti od velike pomoći kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima ste u poslovnom odnosu. Ljubavni problemi su ponovo aktuelni, a sve zbog vaše potrebe da se povlačite onda kada partner to ne očekuje. 
 
 
Komentari (0)
Loading