19:12 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 3. novembar: Blizance čeka iznenađenje, a Vage važan razgovor na poslu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 2. novembar: Ribe su u strahu od jedne osobe, Škorpije planiraju budućnost
12:18 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 1. novembar : Ova dva znaka bolje da ostanu kod kuće, čeka ih gomila problema
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 1. novembar: Kod Raka emocije uzburkane, Vagi se vraća osoba iz prošlosti, Ribe u ljubavnoj dilemi
19:36 Horoskop Dnevni horoskop za petak 31. oktobar: Lav postiže veliki uspeh, Vodolija ima srećan dan, jedan znak dobija novac
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 30. oktobar: Lavove provocira okolina, Vage čeka iznenađenje, a ostale?
11:48 Horoskop Decembar im donosi finansijski procvat: 3 znaka uskoro postaju neprepoznatljivo bogati, dolaze do ozbiljnog novca
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 29. oktobar: Device imaju tenzije na poslu, Jarac uživa u ljubavi, kod Raka su emocije promenljive
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 28. oktobar: Vage, izbegavajte donošenje odluka pod pritiskom, kod Devica idealno vreme za planiranje daljih koraka u životu
13:14 Horoskop Njima će sve ići od ruke: Turski astrolog otkriva tri najsrećnija znaka u 2026. godini
19:27 Horoskop Dnevni horoskpo za ponedeljak, 27. oktobar: Device moraju da obrate pažnju na zdravlje, kod Bikova sve u najboljem redu
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 26. oktobar: Lavovi blistaju, Blizanci će doživeti ljubavna iznenađenja, Škorpije, ne morate uvek biti jake
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac