15:30 Zdravlje Primetila je da joj je muškarac sipao nešto u piće: Zamenila je čaše i posle par minuta shvatila je šta je želeo da joj uradi
20:20 Zdravlje Ova pića izbegavajte tokom letnjih vrućina: Doktor ukazao na opasnosti koje donose, mogu loše uticati na mozak i srce
14:24 Ispovesti Primetila sam da mi je dečko sipao nešto u piće: Zamenila sam čaše i posle par minuta shvatila šta je želeo da mi uradi
20:40 Ispovesti Ovako će vas frajer sigurno častiti pićem: Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite
19:09 Dom i saveti Beli Božić uz belo piće: Mohito spremljen na ovaj način je pun pogodak, probajte prvom prilikom!
19:05 Ispovesti "Prava privilegija lepote je dobiti dva pića čak i kad tvoj dečko sedi pored tebe": Devojka izazvala rat na društvenim mrežama
09:35 Zdravlje Ovo piće je najgore za vaše srce: Ako imate više od 40 godina, momentalno ga zaboravite, može da bude fatalno
20:30 Dom i saveti O njenom otkriću će se tek pričati: Spasila je sve žene od napada u noćnom izlasku!
13:35 Poznati Zbog popularne Netfliksove serije, jedan KOKTEL je postao najtraženiji na svetu: Imamo RECEPT kako da ga napravite
08:20 Zdravlje Bezalkoholno piće ga je UBILO: Preminuo dečak (13) iz Zagreba zbog NAPITKA koji SVI konzumiraju, lekari objašnjavaju ZAŠTO se to dešava
09:00 Ispovesti Primetila je da joj je muškarac SIPAO nešto u piće: Zamenila je čaše "Posle par minuta našla sam ga bez svesti"
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje