10:33 Dom i saveti Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!
10:30 Dom i saveti Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući
15:10 Dom i saveti Sa klimom svi prave istu grešku: Stručnjak objasnio kako da podesite uređaj i uštedite na struji i do 7000 dinara mesečno
20:45 Dom i saveti Na koliko stepeni klima troši najmanje struje? Ako uradite ovo, može raditi ceo dan
16:15 Zdravlje Kardiolog upozorava: Evo koliko stepeni treba da bude u sobi tokom vrućina – svaka greška se plaća
13:02 Dom i saveti Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac
15:39 Dom i saveti Kako napraviti klimu od ventilatora: Rashladite stan za male pare, sve što vam treba imate u kući
13:30 Dom i saveti Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina
16:07 Dom i saveti Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru
14:59 Dom i saveti Klima nije samo za hlađenje: Žene poludele za ovim trikom, evo kakvu još funkciju ima
19:10 Dom i saveti Čišćenje klime možete sami da uradite: Ne bacajte pare na majstora, dajemo vam detaljno uputstvo
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!
20:01 Poznati Ovako izgleda mlađa sestra Sofije Vergare: Sandra je poznata u šoubiznisu, a vi procenite da li po lepoti može da parira glumici
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. jul: Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove